| dalia_7907 a întrebat:

Imi doresc ff mult o pisica, si am reusit sa-mi conving parintii zilele astea.As vrea sa adopt una, sunt din Galati.in caz ca cunoasteti pe cineva. mi-ar fi de folos.si inca ceva.as vrea sa fie de rasa.(asa mi-am convins parintii) laughing. va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Trebuie sa fie un petshop in Galati. Mergi acolo si intreaba cand primesc pisici sau daca au deja si cam cat te costa.
Eu am o birmaneza, are deja aproape 10 ani si sunt foarte multumita de ea. Este o adevarata lady si o consideram membru al familiei.
Daca vrei o pisica mai pufoasa, poti sa-ti iei o persana, iar daca vrei una care sa fie mai usor de ingrijit, dar frumoasa, ia`ti o pisica albastra de Rusia.
Bafta!

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mergi pe la P-uri (spre malul Dunării, dincolo de Romarta). Sunt acolo mâţe câte vrei.
Miau!

| pyma a răspuns:

Http://www.adoptiipisici.ro/cat/galati/
Intră aici și vezi poate găsești ceea ce cauți, sunt și pisici de rasă. Poți eventual să pui și tu un anunț în care să specifici ce anume cauți. Succes!

| push2gl a răspuns:

In tiglina 1 cand cobori spre Ultimu leu pe dreapta este un pet shop, si am vazut ca da spre adoptie cineva pisicute

| andrei213 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa o cumperi chair tu ca sa stii ca tu ai crescut-o si ca sa ii sti tu conportamentul pentru ca unele animale sunt violente