| Gabiițțaa a întrebat:

In data de 6 august mi-am dat demisia la zi de la o fabrică. Nu am acceptat sa mai stau in preaviz din cauza sefei căruia nu ii convenea deloc nimic si toata ziua țipa la mine. Am mentionat asta la demisie. Insă ea nu a fost de acord cu demisia mea la zi si nu a semmat acea foaie, asa ca dupa 3 zile am primit o convocare acasa. M-am prezentat la firma in data care scria pe acea foaie de convocare. Le-am explicat motivul pentru care nu am mai vrut sa stai la ei, apoi mi s-a desfacut contractul. Bunn, salariu l-am primit in data de 10 august. Insa bonurile care trebuiau sa vina azi, pe luna trecuta pe care am muncit-o toata, fara vreun concediu sau mai stiu eu ce, nu le-am primit. Și nu inteleg motivul. Nu o se le mai primesc din cauza demisiei la zi?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuia sa primesti tichetele pentru luna iulie, avand in vedere ca ai lucrat integral.
Depune o cerere sa le primesti si spune-le ca daca nu ti le dau o sa-i actionezi in judecata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, nu le mai primesti, deoarece șefa decide cui dă bonurile, si daca a enervat o demisia ta, ea se razbună si numai vezi bonurile.

| Gabiițțaa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Odată ce am muncit pentru acei bani ar fi dreptul meu sa ii primesc...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Gabiițțaa):

Tu ai dreptate

| numA a răspuns:

Teoretic trebuie să îți intre. Așteaptă până luni să vezi care e treaba.