Pensia de urmas, impartita pentru tine, mama ta si fratii tai, ma tem ca nu prea-ti va acoperi existenta ta.
Daca te-ai muta, chiria + cheltuielile aferente chiriei + intretinerea si benzina pentru masina + cheltuielile la facultate ar depasi salarul minim pe economie.
Daca te-ai angaja undeva langa facultate, atunci ai avea si bani de buzunar.
Cum a luat-o mami?
A ta nu vine pe numele tău?
Dacă e așa, până o să ai venitul tău, soluția este să îți găsești un job part time.
Nu, eu aveam 16 ani când a decedat tati și pentru că eram minoră venea pe numele ei. Dacă vorbesc la casa de pensii, se poate rezolva să-i primesc eu?
Pai acum ești majora. Până la 26 de ani vei primi acesta pensie de urmaș. Interesează-te ca sa poata veni pe numele tau, sa poți ridica tu banii.
Nu numai să vorbești, ci să depui cerere oficială.
Sa calculați si sa plătiți fiecare din pensia lui cheltuielile. Dacă nu ia-ți singur chirie.
Ea are bani, peste 1000E lunar, dar întotdeauna ne-a luat și ce era al nostru. Bursa școlară, pensia...
Aha. înseamnă că nu e mamă. Rapandula se mai spune la asa femeie, scuză-mă. Sper ca nu te superi.
La anii ăștia trebuie să fii deștept.
Hmm. E frustrant ce ai scris tu acolo. Cum sa nu îți dea partea ta?
Bun, înțeleg ca acoperă cheltuielile, dar rămâne si cu ceva bani, asta in timp ce tu trebuie sa te milogesti la ea. Si pana la urma e pensie de URMAȘ, adica o moștenești de la tatăl tău. Așa că, ia atitudine!
Din partea mea fa ce vrei, dar eu as merge cu persoana iubita sa locuim împreună singuri. O sa întinerești, crede-mă! =)
Dă-o încolo... ai avut de suferit destul. Nu alege sa mai suferi.
Uneori aș vrea să mă mut, sau să plec undeva departe de casă, dar n-am nici o posibilitate. Mai aveam o variantă.să stau la cămin, dar nici acolo nu am cu ce să plătesc. Mi-ar fi ajuns pensia asta pentru ce era necesar...dar poate într-o zi o să își dea seama că lăcomia și nepăsarea ei ne duce departe de ea.
Apropo, nu sunt băiat
Flavius_Andrei_1996 întreabă:
10Den întreabă:
LisaJulie întreabă: