| Derosa a întrebat:

Buna!
În urmă cu 3 ani am făcut o plângere la politie, contra părinților mei doar că nu am continuat si nu m-am prezentat la declarația audio-vizuală pe care trebuia sa o am. Am plecat din țară și nu m-am mai întors de atunci. Cazul asta este deja inchis nu? Adică daca ma intorc nu o sa mai fie cautati nici părinții mei si nici eu? Mentionez ca am facut plangerea in Belgia, făcută dintr-o prostie la 15 ani pentru ca nu voiam ca părinții să ma mute in altă tara si am spus ca se comporta urat cu mine acasă. Am fost dusă inapoi acasă de catre polițiști si atât. Vreau doar sa știu dacă ne intoarcem vor fi arestați sau ceva de genul si daca este sa fie o problema cum o rezolv?

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-a clasat cazul. Plangerile minorilor nu prea sunt luate in seama decat in cazuri grave.

| Derosa explică (pentru Salontanul):

Nu prea îmi aduc aminte cu exactitate ceea ce le-am spus si ce am exagerat că am făcut din tânțar armăsar, nu este luat nimic în considerare si deja este clasat cazul? Știu ca după câteva luni tatăl meu a primit o scrisoare în care i se cerea sa se prezinte la poliție. Dar asta după ce am primit eu o cerere în care trebuia sa ma prezint si nu am făcut o. Bănuiesc că a fost căutat pentru ca nu m-am prezentat eu, nu?

| sabin89 a răspuns (pentru Derosa):

Nu cred că ăsta a fost motivul pentru care a fost chemat (să vadă de ce nu te-ai prezentat tu), ci pur şi simplu să afle şi de la el cum stau lucrurile, care e punctul lui de vedere. Să dea o declaraţie.

| Salontanul a răspuns (pentru Derosa):

Ti-am spus: nu este un caz grav in care poltia sa trebuiasca sa se autosesizeze sau justitia. Daca de atat timp n-ai primit nimic, s-a clasat dosarul. Acum fiind mai mare poti sa depui declaratie ca a fost o copilarie si gata.