anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu un an mi-a fost luat permisul de conducere pentru alcool, dupa care am fost chemat in instanta si mi s-a dat solutia: avertisment art. 81. Am inteles ca prin aceasta solutie nu mai trebuie sa fac scoala de soferi si imi pot primi permisul inapoi. Am primit solutia prin posta si scrie ca am termen de recurs 10 zile de la instiintare. Acum au trecut mai mult de 10 zile si nu stiu ce trebuie sa fac, mai trebuie sa primesc prin posta o solutie definitiva? nu stiu ce trebuie sa fac, va rog daca stie cineva sa imi explice. Multumesc!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu s-a facut recurs de catre procurori hotararea primei instante este definitiva.
Nu mai primesti alta hotarare. Cu hotararea primita vei merge la Serviciul permise si vei solicita restituirea permisului de conducere.

Bula
| Bula a răspuns:

Fii fericit ca ai luat doar avertisment!
Eu as lua dreptul de a conduce ORICE vehicul de la cei gasiti conducand bauti, pentru cel putin 5 ani pana la definitiv! Chiar si de a conduce bicicleta.

Răspuns utilizator avertizat
| asperger a răspuns:

Http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-81

si vezi ca sunt site-uri unde scrii numele dosarului/partii civile si vezi ce iti zice
http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx