| alexandrastietotul a întrebat:

In urna cu 5luni sotul meu a cumparat o masina, au facut actele prin notariat insa nu a facut contractu de vanzare-cumparere deoarece trb sa ii mai dam o parte din bani, am facut prin notariat ca pe. data de 1oct sa dam si restu sumei de bani,iar atunci sa facem contractu de vanzare cimparare,problena este ca el nu o poate face pe numele lui deoarece are de platit la primarie, nu avem acte impreuna iar noi vrem.sa o inscriem pe numele meu,dar eu trebuie sa plec in strainatate pentru cateva luni, iar pana acunti.trebuie inscrisa ..am putea sa.imputernicesc pe cineva? sau exista o alta metota de a o inscrie iar eu sa nu fiu prezenta?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se poate sa imputernicesti alta persoana pentru inmatricularea masinii pe numele tau, printr-o procura speciala, pe care o poti face la orice notar public din Romania.

| alexandrastietotul explică:

Vanzatoru nu este in. tara.di vine acum sa facem actele apoi nu mai vine, si am inteles.ca dupa contractu.de vanzare.cumparare in max 30zile trebuie inscrisa masina...deci voi ce ziceti?

| alexandrastietotul explică:

Si cat dureaza sa fac imputernicirea? deoarece o zi am disponibila...si mai am o intrebare..ma costa mult?