| yioana010 a întrebat:

Buna - legat de escrocii de la Star Media Agency (si toate firmele fantoma similare) - cine e dispus ca pe langa sa depuna plangere penala sa se implice intr-o campanie de prevenire a acestui tip de inselaciune?
Ma gandesc ca eficient ar fi sa se poata obtine ajutor din partea Primariei si a Politiei si sa se desfasoare in mijloacele de transport in comun (prin afise si pliante) si in media.
Am nevoie de sprijinul vostru - haideti sa ii ajutam pe altii sa nu isi piarda banii si timpul si sa ii stopam pe acesti sarlatani din a se imbogati pe spatele nostru.
Multumesc!

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti depune sesizare chiar TU...

| yioana010 explică (pentru Bula):

Pai clar depun sesizare. Dar cred ca e important ceva mai mult si de impact pentru mai multa lume - cu cat devine mai public si aude mai multa lume cu atat o sa se diminueze sansele sa cada si alti in capcana. Am scris catre Politia generala si o sa merg la ei la sediu daca e nevoie sa aflu cat mai multe despre cum se poate organiza o astfel de campanie de prevenire. Ideal ar fi sa fie si cineva dispus sa printeze materiale (sa gasim un sponsor sau o varianta de a face asta). Dar e important sa ne strangem mai multi sa putem imparti sarcinile.

| Bula a răspuns (pentru yioana010):

Tin sa te anunt: s-a inventat Facebook! happy
Masinaria electronica de barfe, care a reusit sa le intreaca si pe batranele din sat...

| Dani0678 a răspuns:

Eu as fi de acord cu aceasta campanie! Depinde de altii! Decat sa ne pierdem banii cu asemenea escrocherii mai bine estompam reteaua de hoti!