| mariusbraila15 a întrebat:

Ma numesc Marius am 16 ani si sunt in Italia Intrebarea mea este daca pot parasi Italia singur pentru a pleca in romania.Plec cu autocarul si pentru cei care cred ca plec fara stirea parintilor mei, nu plec fara stirea lor chiar parintii mei o sa-mi dea bani de drum.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti reveni in Romania fara nici o problema.
Problema o sa fie daca o sa vrei sa te intorci in Italia, nu vei putea iesi din Romania decat impreuna cu ambii parinti, cu un parinte si declaratia notariala autentica a celuilalt sau cu declaratia ambilor parinti si un insotitor major.

| Florincrap a răspuns:

Nu ai nevoie. Ca sa intri in tara nu ai nevoie de procura, eventual insotitor. Cand iesi din tara ai nevoie de procura.

| Florincrap a răspuns:

Procura se intocmeste la Ambasada Romaniei in Roma, sau la consulatele din Milano, Torino, Catania, etc.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Ai nevoie de un adult sa te insoteasca, care va avea acordul notarial al parintilor tai si asa poti pleca.

| BadPokerFace a răspuns:

Tu chiar crezi ca le pasa? Iti arati buletinul si gata happy

| BadPokerFace a răspuns:

Dar cand te intorci ai nevoie de procura deci...

| elenaelly1234 a răspuns:

Este ok. daca parinti tai sunt de acord cu plecarea ta si ti-au dat bani, atunci inseamna ca poti.dar ai grija sa nu ai incredere in oamenii necunoscuti. funda:*!

| Robert8871 a răspuns:

Draga Marius trebuie sa ai pe cineva care are minim 18 ani pentru ca la vami politia te va intreba daca ai mai venit cu cineva si o sa iti ceara bulentinu ca sa treci daca nu te... (funda)?

| Robert8871 a răspuns:

Dar iti zic ca ar fi mai sigur sa mergi cu masina cu un prieten (cunostinta ) Deal parintilor tai pentru ca el te insoteste