Sigur ca poti face plangere penala pentru inselaciune si poate fi prins dar s-ar putea sa fii si tu intrebat ce voiai sa faci cu acele bancnote si nu stiu daca te vor crede politistii ca sunt numai pentru joaca.
Asta ma gândesc și eu...îmi e ca voi fii audiata ca am vrut sa cumpăr bani falsi pentru ca e ilegal
Cred ca vei avea probleme mult mai grave cu politia, daca il reclami pe ala, ca vei fi interogata, de ce vrei s acumperi bani falsi samd.
Asta să fie învățătură de minte ca să cumpărați în afara platformei. (WhatsApp, sau alte asemenea în loc de mesagerie OLX).
Da, poți să faci plângere penală pentru înșelăciune. Cât despre ce anume urma să faci cu banii, atât timp cât nu există vreo dovadă că ai fi vrut să-i folosești pentru a plăti ceva, cam greu să poți fi acuzată că ai vrut să faci ceva ilegal. Puteai foarte bine să îi marchezi ca „specimen" sau altfel.
Plus că nu e musai să spui exact ce anume ai vrut să cumperi.
Nu ai vrut sa cumperi bani falsi, erau pentru recuzita.
Daca doreai sa faci ceva ilegal nu plateai cu cardul, nu erai transparent.
Posibil sa il prinda, caci banii i- a ridicat cu o identitate.
Poti face reclamatie, deschis, mai ales ca nu ai avut intentia vreunei ilegalitati.
Pai și cum as putea sa I conving? Conversație nu am cu el ca mi-a scris pe whatsapp și era pe 24 ore, ce dovezi le arat onafara de numărul de telefon?
Îmi e teama ca ma vor lua și pe mine la rost ca am vrut sa cumpăr bani falsi...
Ma gândesc la următoarea treaba..adică asa cred eu..de exemplu dacă cumparam un pistol de pe net, și îmi datea teapa și mergeam sa l denunț ma luau la întrebări ca pentru ce am comandat pistolul, chiar dacă le ziceam ca l-am luat sa îl am în casa fără sa l folosesc, deci asta îmi e teama și cu banii,, falsi". nu știu ce sa fac..sa merg sau sa o las balta ca să nu ajung la alte probleme...
Bani de recuzita gasesti si in context mai sigur,
https://www.emag.ro/teanc-80-bancnote-recuzita-50-euro-eur-50/pd/D9S3T0MBM/
Daca simti sa o lasi balta, faci cum simti.
Nu seamănă deloc.cei pe care I voiam știam ca sunt ilegali, însă tot i am vrut.
Da, poti. Dar pregateste-te sa raspunzi ce voiai sa faci cu banii. Nu e credibila varianta cu tik-tok-ul.