"sunt începător deci va rog nu ma atacați"
Și dacă mai ești și începător de ce conduci ca nebunul? Dacă ți s-a suspendat carnetul pentru 120 de zile înseamnă că ai depășit viteza maximă legală cu peste 50km/h. Adică ești un pericol public.
Auzi mai prietene. am întrebat ceva. și dacă nu poți sa dai o mana de ajutor, mai bine du-te și vezi de treaba ta
Prietene, tu nu meriți absolut nicio mână de ajutor. Ești un inconștient care umblă pe șosele punând viețile oamenilor în pericol. Într-o lume ideală nu ai mai avea permis niciodată.
Ești bun domnule. du-te si viseaza mai departe despre lumea ta ideala
Sunt contraventii pentru care este obligatoriu sa sustii testul de 15 intrebari, daca nu-l sustii sau nu reusesti se prelungeste perioada de suspendare a dreptului de a conduce cu inca 30 de zile.
Probabil ai fost sanctionat conform art.102, alin.(4) din OUG 195/2002, rep. in 2006, cu md. si compl. ulterioare si in acest caz testul este obligatoriu.
Deci după ce mi expira suspendarea va fi obligatoriu sa susțin testul cu 15 întrebari... atunci când as putea susține testul dacă eu mie in 2 februarie mi-a fost luat permisul?
Si testul asta se da pe calculator sau pe hârtie. și mai exact unde se dă?
Va trebui sa sustii testul inainte de implinirea termenului de suspendare, il poti sustine de pe acum, dar trebuie programare.
Se sustine la fel ca proba teoretica pentru obtinerea permisului, doar ca sunt numai 15 intrebari si trebuie sa raspunzi corect la 13 intrebari.
Se pare ca nu ai citit atent raspunsul meu, rezulta din acesta ca testul trebuie sustinut INAINTE de expirarea perioadei de suspendare!