| maia_7858 a întrebat:

multumesc pentru raspunsuri, contracul e in limba italiana si atunci nu l am nteles prea bine si tipele alea zicea ca o sa fie bine si ca no sa fie probleme si m am gandit si ca daca o sa semnez si apoi o sa ma razgandesc ce pot sa mi faca, eu am lucrat pe vara ca ospatar dar am zis ca un ban an plus nu strica mai ales ca au zis ca nu se vorbeste de sex, iar apoi au schimbat si ca am semnat ca trebuie sa platesc bani daca nu toti 70%daca refuz serviciile.firma se afla la roma si dureaza pana fac formalitatile dar acum 2 zile au trimis mesaj pe telefon ca o sa trimita pe cineva sa recupereze bani si apeleaza si legal, ma antreb unde trimit ca aici nu le am dat nici o adresa, vine in Romania? si poate face ceva pe teritoriul tarii? buletinul binenteles ca l am, si nu am probleme cu legea aici, dar daca chiar vor sa ma sperie?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Un contract legal facut este obligatoriu pentru partile lui si desfiintarea lui se poate face doar pe cale amiabila(prin intelegere intre parti) ori pe cale judecatoreasca. Daca o parte nu executa contractul poate fi obligata la plata unor despagubiri, dar numai prin hotarare irevocabila, pronuntata de o instanta de judecata. Pana nu au o hotarare judecatoreasca, de obligare a ta la plata vreunei sume, nu pot sa faca nimic in mod legal. Daca te ameninta ori santajeaza poti sa-i reclami la politie. Asa se pare, din ce spui, ca incearca sa te sperie. Numai bine!

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Pare o escrocherie, in cel mai bun caz. probabil ca ai fi ajuns o prostituata in Italia. asa nu au ce sa iti faca, doar sa te intimideze ca sa te convinga sa le faci jocul.

| Cornulet a răspuns:

Daca ai semnat acte legale in care te'ai angajat sa faci un serviciu sau eu stiu ce, si apoi te'ai razgandit se poate sa platesti niste penalitati sau eu stiu, depinde ce contract ai semnat. Data viitoare citeste o hartie inainte sa o semnezi nu fa niciodata prostia asta ca asa iti vinzi casa, masina etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie sa platesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maia putem vb prin telefon imi dai ne tau