Ai căștiga poate, dacă ai declanșa un proces, și ai cere o despăgubire penrtru prejudiciul moral. Dar pentru asta ar trebui să prezinți dovezi și să dovedești de asemenea că prejudiciul moral merită suma pretinsă de tine ca despăgubire.
Aceasta este foarte complicat, totul petrecându-se în mediul online. Astfel ai avea nevoie de suportul unui profesionist referitor la mediul online de comunicare și de un avocat și aceștia costă.
Parerea mea este ca nu ar castiga niciuna dintre voi. Fapta niciuneia nu este infractiune, se poate da in judecata doar pe cale civila si ar fi timp pierdut si cheltuieli inutile.
Nimeni, situația e ridicolă.
Dacă viitoare nu mai trimite astfel de conversații.
După părerea mea acea femeie nu e vinovată fiindcă vroia să își vândă produsul iar tu te aștepta-i să fie gratis.
Totuși, de ce ți-ar da cineva un produs gratis? Adică era logic că e ceva în neregulă cu alea.
Buna,
Eu zic sa ignori deoarece era aceeași persoana cu mai multe conturi.
Daca discuția era mai delicata se putea face ceva.
Poti raporta postarea la Facebook deoarece esti tu in ea. In rest nu prea poti face nimic
In primul rand,ai gresit cand ai trimis sreenshot-uri unei persoane pe care nu o cunosti.
In al doilea rand,in majoritatea cazurilor la "produsele gratis" se da o suma onorifica,in limita bunului simt,stabilita de comun acord.
In al treilea rand,nu este in regula sa spui ca ai gasit acelasi produs la altcineva, paritatea asta o faci tu in mintea ta si apoi te gandesti daca merita sau nu, dar nu "dai cu ochii pe foc" din prima.
In al patrulea rand, esti minora, se presupune ca nu ai inteles bine anuntul si totul "se stinge" de la sine. Desi este suspect faptul cum aceste "doamne"s-au unit impotriva ta. Oricum...iti vezi de treaba,iti ceri tu scuze ca nu ai inteles intocmai anuntul (stiu,e chestie de orgoliu, m-ai ales stiind ca nu ai zis nimic, dar fi tu buna si fa asta), si pe viitor te uiti de doua ori, asculti, cercetezi si apoi actionezi. Sper sa fie de folos.