| ines a întrebat:

Buna nu stiti se poate elibera pasaportul an alt judet sau decat an judetul de care apartii. Va multumesc

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu stiu ca se poate. Uite un link ajutator:http://www.pasapoarte.ro/acte-necesare-obtinere-pasaport.php

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai la locul de domiciliu.
Pa, pa.

| costymaximus a răspuns:

Trebuie să ai adresa de domiciliu în județul respectiv.Pașaportul se eliberează pe baza buletinului(cărții)de identitate.

| ines explică:

Raspuns anonim mersi pentru corectura dar cred ca era mai frumos sa-ti dai numele .Nu te supara dar ai gresit si tu un cuvant dar chiar nu ma intereseaza .Va multumesc la toti care a raspuns.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Doar de unde apartii(unde ai adresa definitiva).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc, ca nu pentru ca nu toate circile de politie au toate datele in calculator, sau daca le au sunt date partiale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. Doresti o corectura de gramatica? La inceputul cuvintelor se scrie cu i^ si NU cu a^ cum incerci tu. La sfarsitul suvintelor la fel. In interior se scrie cu a^. Exceptie: daca este un cuvant compus de exemplu cuvantul "intampina" se poate transforma cu ajutorul prefixului PRE in cuvantul "preintampina" - ei bine in acest caz i^ ramane i^ si nu se scrie niciodata a^.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns anonim mersi pentru corectura dar cred ca era mai frumos sa-ti dai numele. Nu te supara dar ai gresit si tu un cuvant dar chiar nu ma intereseaza. Va multumesc la toti care a raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU se poate. Vezi detalii mai jos.
Modelele cererilor se stabilesc de către D. G. P. şi sunt prezentate în anexă.
Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple (Anexa nr. 1 - cerere tip model 1) se depun personal de către solicitanţi la S. P. C. E. P. în sistem de ghişeu unic ori la S. P. C. E. E. P. S. în a căror rază de competenţă îşi au domiciliul ori reşedinţa şi vor fi însoţite obligatoriu de următoarele documente:
- carte de identitate, carte de identitate provizorie sau, după caz, buletin de de identitate aflate în termen de valablitate, în original şi copie xerox;
- cartea de identitate provizorie poate fi acceptată doar dacă este însoţită de certificatul de naştere în original şi copie xerox;
- dovada achitării taxelor şi tarifelor de emitere