| anonimaanonima01 a întrebat:

Nu stiu daca am ales rubrica corecta. Dar as dori sa stiu: Este ilegal daca un parinte ii da copiluli sau tigari?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este vorba de un minor atunci este ilegal, se incalca prevederi ale Codului Familiei si Legii nr.272/2004 privind protectia copilului. Numai bine!

regis
| regis a răspuns:

Nu este nimic ilegal. Despre iresponsabilitate sau imoralitate se poate discuta, insa pentru ca o fapta sa fie ilegala, ea trebuie sa fie interzisa prin lege.
Exista intr-adevar legi care protejeaza drepturile minorilor, insa de aici si pana la ilegalitatea ca un parinte sa ii dea copilului tigari este cale lunga. Mergand pe aceasta logica, la fel de ilegal ar fi ca parintele sa ii dea mancare nesanatoasa, sucuri carbogazoase sau prea multa ciocolata. Iar cei care isi dau copiii la box sau la rugbi ar infunda puscaria pe viata.

| がさいゆの a răspuns:

Desigur ca e fata mai ales daca esti minora! Dar ai grija ca acel parinte poate avea amenda sau chiar dus la inchisoare!

| jogabonito a răspuns:

Sa gandim logic asa si dupa tine un parintee sa-i dea copilului tigarii mdai ales dakai minorr. ESTE ILEGAL SI IRESPONSABIL UN PARINTE DACA FACE ASTA

| anonimaanonima01 explică:

Multumesc :X nu e vorba de minehappy doar vroiam sa stiu happy

| anonimaanonima01 explică:

Deci pana al urma e ilegal sau nu?