Sunt total de acord cu tine.
Ne putem forma şi singuri o părere deasupra căreia să nu planeze direcţionări mai mult sau mai puţin subtile.
Exact asta am şi spus. De fapt am postat şi eu ceva legat de acest lucru :
http://www.tpu.ro/......e-pozitia/
Cam ce om normal la cap şi-ar forma o părere după o reclamă pe care abia dacă o poţi observa atunci când navighezi pe o pagină?
E un site banal care nu are colaborări importante şi căruia nu i se face reclamă la televizor sau la radio. Nu are de ce să fie imparţial. Plus de asta, parteneriatele cu anumite site-uri şi reclamele care apar pe pagină nu ar trebui să fie problema unui utilizator.
Nu cred ca TPU este partizan politic. Aceea este o reclama, pe care eu nici macar n-am observat-o si cred ca a fost pusa deoarece a fost ceruta de cei anti Basescu. Cred ca si Basescu ar putea avea o reclama pro daca ar plati. Stii foarte bine ca TPU isi acopera o parte din cheltuieli cu reclamele si nu este treaba noastra ce reclame pune, atata timp cat nu sunt ilegale sau imorale. Numai bine!
avand in vedere ca in momentul asta, pot influenta decizia noastra, consider ca ar trebui sa fie mai selectivi
Nu sunt pro basescu, deci nu trage concluzii inainte sa stii sigur si cu siguranta il prefer pe el decat unul care pana si lucrarea de doctorat si-a falsificat-o sau in locul unui presedinte repetent
Hm, am zis eu ca esti pro-basescu? Am zis "ma uimeste cu cat zel sar basistii la beregata alora care sunt contra lui". De-aici intelegi tu ca eu am tras concluzii pripite vis-a-vis de tine? E treaba ta ce faci si pe cine alegi, ba chiar felicit efortul de-a merge la vot, insa NU AM ZIS NIMIC LA ADRESA TA. TU ESTI ALA CARE NU CITESTE RASPUNSURILE CUM TREBUIE.
Ok, am interpretat gresit, dar asta nu schimba faptul ca exista o reclama ce poate influenta
Ce influenteaza mai mult decat reclama aia sunt anumite intrebari si raspunsuri de pe site. Ori toate, ori nimic. Ce preferi?
Pai si eu as spune tot nimic, dar daca unii isi permit atat de multe incat instiga cu cea mai mare nerusinare ce sa faci?!
Eu m-am intrebat la 5 A.M., ce dracu cauta Blejnar in pagina TPU. Daca admin.siteului vor sa faca politica s-o faca, insa le propun ca o poza ca asta sa fie postata cand intrii la legislatie, o fata de puber cand intrii la adolescenti, opoza cu motociclete si masini cand intrii la auto.Consider asta un afront adus inteligentei utilizatorilor. Asta este un mesaj subliminal clar, votati anti Basescu, ca sa nu mai spunem ca s-a uitat de tot de prezumtia de nevinovatie, acesta nefiind condamnat definitiv.
Bai,siteul asta e de poveste.Pana sa dau raspunsul a aparut unul cu Videanu.Ma ce dracu au in cap admin.Lasati-ne frate sa facem noi politica, sa discutam ca de aia ii zice site de comunicare si socializare.Voi stati si vegheati, nu interveniti.Repet,repet si iar repet, suntem atat de inteligenti incat nu luam in seama msj.subliminale,dar fiti si voi altfel, pune-ti bancul zilei acolo si toata lumea va fi multumita!
Si care e problema, politica trebuie sa ne intereseze pe toti pentru ca functie de ea viata noastra noastra merge intr-o directie sau alta si nu poti sta in afara indiferent ce se intampla cu tine. Si nu e treaba mea si nici a ta ce reclame foloseste TPU si pana acum nu am observat ca sa fie partizan. Mai degraba politica aici facem noi useri si o facem in continuare dar observ un pupincurist basist Arthur care de vreo cateva saptamani urla cat il tine bosogii "sus basescu" si in capul USL descarca cacastoria imputita a PDL si acum s-a oripilat gainusa si cere public sa-i inchida contul din cauza reclamei. Sa te duci Arthur unde si-a dus mutu iapa, rar am vazut asa barbat laş... scuze barbat am spus!?
Ma, lasa-l frate si pe el ca n-are viata (arthur vreau sa zic). Cine-l baga-n seama oricum? Pfff! Cu de-astia mai bine nu pierzi vremea omule. Nu vezi ce intrebari fara semnul intrebarii pune? Acum administratia trebuia sa sara iute ca focul implorand pe el sa stea. Hahahah! Rusinica arthurica!
Baieti calm, eu m-am referit doar la reclama si pana la urma e alegerea fiecaruia de tabara cui se aliaza, ma repet mie nu mi s-a parut normala reclama, nu ii stiu activitatea lui arthur p TPU dar daca a ales sa (lupte ) contra usl-ului in loc sa fie indiferent ca restul, nu da dovada de lasitate ci de curaj
Hahaha! Si e curaj cand imi spune mie ca sunt un incult si needucat ca nu-l pupincu pe base si ca nu cred ca Ponta a plagiat pana nu vad decizia finala? Ha! Domnie fere ca ma doare capul deja!
Nu stiu asta, nu am vazut activitatea lui arthur, dar decizia finala a fost luata si e plagiat sau asa am auzit, nu la tv oricum
Nu ai auzit bine. Eu zic sa va dati voi doi un pupic pe botic si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Asta pentru ca suntem in convingeri contra ta? sincer eu sunt ccpil am doar 18 ani, dar tu, imi imaginez ca ai o varsta si ar trebui sa faci diferenta, ai macar curajul si uita-te pe acest articol
http://unimedia.md/? mod=news&id=50156
Fac pe el de plagiat si pe al procurorului general, putin imi pasa si stiti de ce? Toti ati copiat in viata voastra sa nu-mi spuna vreunul ca nu ca-i bag o capra in gat. Ce ati uitat cand faceati cheta la bac. cand dati spaga la facultate profesorilor la materiile care erati zlabuti, eu n-am uitaaaat.
Ai macar curaj si te uita pe acest articol? Adica? Vrei sa spui ca sunt un las si nu poti s-o spui in fata? S-au publicat multe articole de catre unii care tin cu una din parti si de asta nu cred nici unul. Comisia a decis ca nu aplagiat si cu asta basta, nu am eu cum sa-l gasesc vinovat daca a zis comisia nu. Asa poa sa scrie orice idiot pe net tot ce vrea.
Termina cu ieftinelile si daca vrei vorbim fara sa pupam pe nimeni la dos. Multti (ani) inainte!
Nu pup pe nimeni dar tine cont ca articolul este din moldova si nu Romania nu te consider las, dar chiar daca il apreciez pe aartur, nu ma baga in acelasi oala cu toti cei ce pupa in fund, am dreptul la o opinie, la fel ca si tine
UnchiulRamiz întreabă: