anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O mica intrebare:
Eu vreau sa merg pana in ungaria cu cineva am 13 ani si normal ar trebui multe acte pentru asta dar mi-a zis tatal meu ca s-ar putea sa se faca buletin si de la 13 ani e posibil?

Răspuns Câştigător
| cristi13 a răspuns:

Daca nu ai buletin nu e nimic si chiar daca aveai nu te lasa sa treci deoarece nu esti insotit de parinti. ce trebuie sa faci: te duci cu parintii (ambii) si cu acel cineva la biroul notarului public si se va face un act dublu(un exemplar ramane in tara la parintii tai si unul la insotitor) cel putin asa s-a intamplat la mine (ceio drept am 15 ani) vara asta am fost plecat in spania ma rog detalii si la vama mi-a cerut asa: dovada de care tiam povestit si kipurile cazierul persoanei (in cazul meu un unki) am zis kipurile deoarece ungurii astia ar face orice pentru 10 eurolaughing ...ma rog te duci la notar si intrebi si ar trebui sa-ti dea detalii mai complexe... hai mult noroc sa ai o calatorie placutawinking

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata nu este posibil, prima carte de identitate(nu buletin) se face numai dupa implinirea varstei de 14 ani. Ai putea sa-ti faci un pasaport simplu temporar, care este valabil un an si il poti face in 3 zile. Numai bine!

| alessia5158 a răspuns:

Buletin nu se face sub 14 ani dar, pasaport individual se poate chiar daca ai sub 14 ani. Numai bine!

| cristi13 a răspuns:

Ma bucur ca ai rezolvato!

| alexno2 a răspuns:

Nu e adevarat.nu ai cum sa-ti faci buletin la 13 ani.

| AllesSy a răspuns:

Eu stiam ca la 14 anii asa au zis si altii

| sabin9000 a răspuns:

Normal e la 14 ani dar mi-a zis taicameio si nu eram sigur sau era posibil sa se fi schimbat legea putin