Si eu imi cresc fetita singura.La fel tatal ei ne-a parasit cand ea avea 3 luni.Mai bine zis noi am plecat de la el ca nu mai suportam faptul ca el se droga.Acum fetita mea are un an si 3 luni, si de cand ne-am despartit nu a venit nici macar sa o vada.De trimis ceva nici atat.Tot asa ca si la tine, doar bunicul ei din partea tatalui se mai intereseaza de ea.Nu imi doresc ca atunci cand ca vi mare sa treaca prin situatia ta.Eu una iti recomand ca il dai in judecata pentru pensia alimentara daca esti pe numele lui.Pt ca il obliga legea sa plateasca totul din urma si se poate face chiar inchisoare.Multa bafta si tot respectul pentru mama ta.
Buna! imi pare rau de tine dar eu cred ca nu ar avea ce sa iti faca politia deoarece e tatal tau ar trebui sa il mai cauti sa nu te dai batuta.lupta ca sa ai o viata frumoasa dar nu va fi chiar asa de fr pentru ca ai trait fara tata! iti doresc succes! ai grija de tine! Vreau FUNDA! te gogg!
2...politia poate sa-i dea amenda mamei tale!
1.....nu ar trebui sa mergi la usa lui ca sa afli de la el..ar trebui sa ai o discutie serioasa cu mama ta! adica sa ii spui ca esti mare si intelegi sica ar trebui sa stii si tu de ce s-a destramat familia ta!
3...e fffooarte trist!