| ISmokeAir55 a întrebat:

Bună, pe 22 aprilie o cunoștință se va reîntoarce în România din Canada, cu o escala în Germania. Dacă nu se schimba nimic ar trebui sa ajungă în România între 16-20. Cunoștință va avea cu ea un telefon care îmi aparține. Eu nu cunosc ce masuri se aplica și as vrea sa știu dacă pot, evident, cu masca, mănuși și toate cele sa ma duc sa îmi "recuperez" telefonul. Știu ca nu este telefonul cel mai important lucru în momentul acesta, dar cum sunt tânăr și nu sunt atât de predispus, as vrea sa ma risc. Oricum, întrebarea este pot sa ma duc sa iau telefonul, și dacă da, ce hartii trebuie sa completez?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod legal nu poti, recuperarea telefonului nu este un motiv justificat.

| darrio2007 a răspuns:

Il vei obtine doar dupa ce persoana respectiva va sta in carantina. Nu este o urgenta ca sa poti merge sa-l iei cand vrei tu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu pare deloc un motiv de urgență. Oricum respectivul nu stiu cum va ajunge in Romania ca zborurile din Germani sunt suspendate iar cu masina daca intra in tara direct in carantină fara alte contacte

| Digikey a răspuns:

Poate ca tu rezisti la virus, dar poate parintii tai nu. Faci un schimb, dai un parinte pe un telefon?