Pentru a intra la SPCLEP (serviciul unde se face sau preschimba cartea de identitate) ai nevoie de certificat de vaccinare sau test.
De altfel la cartea de identitate, ce a expirat in starea de alerta, i s-a prelungit valabilitatea pe toata durata acesteia si inca 90 de zile dupa incetare, conform L.55/2020.
Trebuie sigur, am fost eu recent si nu intrii in nici o institutie publica fara certificatul verde.Nu stiu de ce va feriti atat de vaccin, eu am si pe al treilea si nu am avut deloc probleme, parintii mei care sunt trecuti de 70 ani cu foarte multe probleme de sanatate au cele 3 doze de vaccin si au trecut prin boala relativ usor, daca nu ar fi fost vaccinat cu siguranta nu ar fi reusit sa depaseasca boala asta perfida
Teoretic da, t rb sa ai test/vaccin/sau sa fi trecut prin boala in ultimele 180 zile, dar acum depinde de unde ești, acum 2 luni când am fost sa-mi fac buletinul la SPCLEP Urziceni (din județul Ialomița) femeia de acolo m-a întrebat dacă am test/vaccin, i-am zis că nu, și m-a lăsat să-mi fac treabă în continuare ))
Sunt din Bucuresti dar vreau sa mi l schimb pe alta adresa adica Ploiesti.