| Magie2525 a întrebat:

Bună, putea, oare, România să nu devină țară comunistă?

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă nu abdica regele Mihai foarte probabil. Dar cine știe care ar fi fost finalul războiului atunci. Probabil rușii intrau peste noi și acum eram ca Republica Moldova.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Avand in vedere alianta (sau ce o fi fost aia) cu URSS, nu.
E o minune ca nu suntem parte a Ucrainei in prezent, si ca ne-au lasat in pace rusii atat in '89, cat si la aderarea in NATO si UE.

| gabicoo a răspuns:

Ți-am mai răspuns la altă întrebare. Se pare că tu fie nu citești răspunsurile, fie nu înțelegi ce citești.

| Magie2525 explică (pentru gabicoo):

Vreau părerile mai multor oameni.

Cred că Tu ai răspuns că nu putea să nu devină.
Nu te supăra, dar vreau răspunsurile mai multor oameni.

Tu ai răspuns că Germania Nazistă trebuia să câștige războiul.
Cum să se întâmple așa ceva?

| ioana748 a răspuns:

Sunt 35 de ani de la revoluție.
35 de ani de democrație.
Ne raportam putin la prezent?
Sau vorbim despre Stefan cel Mare?

| Magie2525 explică (pentru ioana748):

Se spune că trebuie să îți înțelegi, ca să înțelegi viitorul.

| Magie2525 explică (pentru Magie2525):

înțelegi trecutul *

| ioana748 a răspuns (pentru Magie2525):

SI asa pierzi momentul prezent.

| LisaJulie a răspuns:

Dacă Uniunea Sovietica nu exista, altfel nu pentru ca mustăciosul numărul 2 spunea ca toată Europa de Est îi aparține și ca a,, salvat-o " de mustaciosul austriac

| Cipi1212 a răspuns:

Da dacă nu ar fi existat Rusia.

| Seba2013 a răspuns:

Nu pentru ca le plac Domnii. Saracii isi cauta Domni ca sa ii stapaneaeca. Nu stiu sa gandeasca.

In Biblie scrie ca avem un singur Domn insa tarile si-au facut domnii lor. Aici deja apare LUPTA DE CLASA pentru ca se produce un dezechilibru. Fiecare teritoriu isi pune Domnul lor. Vor sa arate ca sunt suverani si domni peste un dominiu teritorial.

Controversa pentru învestitură spune ca exista o singura autoritate, restul sunt furnici (grupulete de puteri). Nu exista grupari homogéne unde nu exista diferenta. Totul este plural si divers nu unificari delimitatoare.

Cand oamenii l-au ales pe Solomn ca sa fie rege, Solomon nu a mai stat langa Preoti ci s-a abatut si umflat de mandrie.

Bunul Simt si natura buna exista dinaintea statelor. Crearea statului da nastere monstrilor care se umfla de mandrie si vor sa controleze lumea.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Zici că ești noul AlexDorinel.

| gabicoo a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Poate și-a făcut alt cont. Dar nu cred.
Alex Dorinel avea totuși ceva in cap - în schimb domnișoara noastră are un singur neuron ăla care îi tine urechile să nu cadă. laughing

Este adevărat că tu ai scris că Germania Nazistă trebuia să câștige războiul, nu?

| gabicoo a răspuns (pentru Magie2525):

Germania trebuia să câștige războiul pentru ca România să nu cadă sub stăpânire sovietică! La asta m-am referit.
Nu știu ce a înțeles singurul tău neuron. Văd că știi să scrii și să citești dar nu înțelegi ce citești.
În concluzie: Ai idei puține și fixe.

Dacă nu-ți convin răspunsurile mele poți să mă blochezi.

Da, Germania trebuia să câștige războiul, pentru ca România să nu devină țară comunistă.

| FUVDER a răspuns:

Da!

| aledior123 a răspuns:

E o întrebare inutila