| Craciun_Flaviu_1994_lKAB a întrebat:

Buna seara,
Acum 10 minute am coborat la masina sa o duc pe sora mea la munca, cand m-am apropiat de masina am vazut ca un barbat i-a dat un pumn la un domn si a cazut jos incostient, sora mea a sunat la salvare si a anuntat accidentul, conversatia a fost urmatoarea:
Ea: Buna seara, un domn a fost agresat in fata mea, este incostient pe jos, lesinat.
Dansa de la urgente i-a cerut datele perosnale, dupa i-a facut legatura(habar n-am cu cine) si a inceput sora mea sa le povesteasca si dansilor ce s-a intamplat. Dansii de la urgente ne-au cerut sa ramanem acolo, nu puteam ramane nici cum acolo deoare trebuia sa ajungem neaparat in alta directie. Dupa ce le-a spus ca nu poate ramane la fata incidentului, a facut-o pe sora mea "nesimtita", "sa-ti fie rusine" si au inchis. Dupa ce am venit eu inapoi acasa, barbatul nu mai era acolo, si intr-un final a ajuns si salvarea (30 de minute), le-am spus cateva vorbe "dulci" dansilor si ca ne vedem maine cu o reclamatie asupra celor care au vorbit asa la telefon. Intrebarea mea este, Ii poate face ceva la sora mea daca a chemat abmulanta si domnul pentru care s-a chemat salvarea nu a mai fost la fata locului?

1 răspuns:
| SorMD a răspuns:

Poate da dar poate nu in cel mai rau caz poate primi o amenda pentru chemare falsa