| tiranianuuu a întrebat:

Buna seara acum 2 zile am cumpărat în Rate 2 telefoane, în flanco prin TBI Credit, am citit contractul astăzi, iar suma este de ori mai mare, în contract scrie ca am dreptul la 14 zile să anunț pentru anularea contractului, știe cineva care este procedura mai în detaliu? Ma simt ca un prost, ca nu am citit contractul din prima...

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta.

| alina2k18 a răspuns:

Prin TBi ai fara dobanda daca faci rate pe 4 luni.
Tu banuiesc ca ai facut pe 12 sau 24 si nu ai intrebat si tu de dobanzi de nimic laughing cred ca esti la primul creditwinking
Mergea la Raiffeisen fara dobanda, sau BT sau o descoperire de card, ai foarte multe variante, nu stiu de ce ai ales TBI.
Suna la ei de urgenta si vezi daca poti sa dai telefoanele retur, sper ca sunt sigilate.

| tiranianuuu explică (pentru alina2k18):

Da este primul meu credit. Nu mai sunt sigilate au trecut 2 zile, acum am citit contractul, efectiv ma simt ca un prost, se mai poate face ceva...

| alina2k18 a răspuns (pentru tiranianuuu):

Ai facut contractul online sau fizic in magazin?
Daca l-ai facut fizic e mai complicat sa renunti.
Nu inteleg ce ti-a venit prin TBI, repet ai alte variante si la eMAG si flanco.

În flanco am făcut contractul fizic,. Efectiv îmi vine sa ma dau cu capul de pereți.

| alina2k18 a răspuns (pentru tiranianuuu):

Off suflete, trebuia sa intrebi si tu pe grupurile de pe Facebook sau p-aici care e cea mai buna variante de rate fara dobanda... sa dai inapoi cat costau nu in plus, imi pare foarte rau.
Fix cea mai proasta varianta ai ales https://www.flanco.ro/campanii-financiare-de-creditare
Du-te in magazin si zi ca tu ai crezut ca e fara dobanda cum e la restul bancilor si poate poti anula.
Sa ai telefoanele la tine.

Am sa încerc mâine, am citit la ei pe flanco, și se accepta produsele și anularea creditului, dacă nu depășește 14 zile de la închiriere contractului, acum nu știu ce sa zic, îmi este teama ca refuza... Telefoanele sunt impecabile