Ministerul Afacerilor Externe, prin acesta se comunica comisia rogatorie in strainatate.
Ca s-a apelat sau nu la comisia rogatorie vezi in dosar, trebuie sa fie adresa judecatoriei catre MAE si apoi poti intreba la MAE.
Nu exista portal cu comisia rogatorie in strainatate, doar portalul instantelor de judecata din Romania, aici:
http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx
Buna seara! Ce este MAE? Multumesc!
Ministerul Afacerilor Externe, prin acesta se comunica comisia rogatorie in strainatate.
Încearcă să iti găsești un sot care sa te ajute să iti cresti copilul. Inteleg ce greu e sa cresti un copil si de ce ai nevoie. Ma rog am si eu o varsta tot de copil dar gândesc destul de matur. Refa-ti viata in cel mai bun caz ca sa iti poti creste copilul cu o persoana buna. Iar judecătorul ala nu a facut alegere buna. Trebuia maxim sa dea si fostul tau sot bani din veniturile lui, doar e copil din sângele lui. Sper sa îți fi fost de folos. Dacă eram eu avocată cu siguranță m-as fi oferit sa te ajut pe gratis. Oricum eu nu as cere taxa pentru un om care nu isi permite. Baftă.