| AndraMelavisy a întrebat:

Buna seara am 16 ani si la sfarsit de an scolar profesorul de matematica m-a amenintat ca le spune a lor mei ca sunt intr-o relatie cu alta fata si ca m-am culcat cu ea, pana la urma m-am culcat cu el si el a continuat pana s-a culcat si cu mine si cu iubita mea, dar pana la urma mi-a placut, cat de gresit a fost ceea ce am facut?

11 răspunsuri:
| byby34 a răspuns:

Foarte gresit... Cum să faci așa ceva? Dacă ai vazut că vrea să se culce cu tine. de ce nu ai anuntat autoritatile?
Le spuneai parintilor ca nu esti cu o fata si gata!

| Skilline2012 a răspuns:

Esti lesbianca?

| Fernando9Torres a răspuns:

Ba,eu nu am prea inteles nimic...te-ai culcat cu el cu ea, si cu iubita ta...WTF

| Miladincaa a răspuns:

Pe o scara de la 1 la 10, greseala ta e de 8, 5-9. Nu e atat de grav ca te-ai culcat cu un barbat mai invarsta sau ca pana la urma ti-a placut. Mai grav este ca ai cedat in fata unui santaj josnic. Nimeni nu are acum dreptul sa te judece sau sa te acuze de altceva decat de naivitate. Totusi pe viitor te-as sfatui sa analizei din toate unghiurile o problema atat de importanta inainte e a lua o decizie finala.

| MasterYoda a răspuns:

Ar fi bine sa dai un telefon la 112 si sa le explici si lor treaba asta. ei au experienta mai multa decat noi

| Vektor a răspuns:

Ii spui la fraier ca vrei media 10 ca altfel il torni ca s-a culcat cu doua minore si ca v-a santajat smug

Eventual scoate poza de la Avatar ca sa nu stie tot orasjul ce ai facut smug

| HaLoGeNNN a răspuns:

Lesbi

| Alcyon a răspuns:

Terminati copilasi cu topicurile stupide. Hai, duceti-va la joaca.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numeste filmul asta? Parca l-am vazut...

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Andra,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!