| iliilinka a întrebat:

Bună seara, am filmat un profesor în timp ce țipa la noi, eu am trimis strict pe grupul clasei în care am menționat să nu dea mai departe videoclipul, până la urmă videoclipul ține strict de clasa noastră, o altă persoană a salvat videoclipul si l-a postat pe o altă platformă. Profesorului i s-a adus la cunoștință faptul că a fost postată, ce voi suferi eu? Cum voi fi sancționată eu?

9 răspunsuri:
| Silviullet a răspuns:

Tu practic nu ar trebui sa suferi nimic, din contra, videoclipul ar trebui sa ajunga la directoare si sa ia o masura impotriva lui!
Daca Ai probleme din cauza lui, frumos o reclamatie la directoare (scrisa nu verbala), daca nu, mergi mai departe...

| iliilinka explică (pentru Silviullet):

Da dar profesorul respectiv vrea să-mi facă mie referat pentru faptul că am filmat-o

| floresdemayo a răspuns (pentru iliilinka):

Cu telefon in timpul orelor?!
Dacă profesorul află despre fapta ta, poate sesiza politia, se va face referat, apoi se va tine un consiliu profesoral si se va decide soarta ta (poti fi exmatriculată, daca esti eleva in a XI-a sau in a XII-a)
Dacă aveai ceva de obiectat in legatura cu comportamentul profesorului, puteai să discuti cu diriginta clasei.

| mi25 a răspuns (pentru Silviullet):

Daca regulamentul scolii interzice folosirea telefoanelor la ore, se considera incalcarea regulamentului.
Ce ar fi ca orice elev sa filmeze ce se intampla in clasa?
Si mai vrem invatamant de calitate!

| iliilinka explică (pentru floresdemayo):

Era în timpul pauzei

| iliilinka explică (pentru mi25):

Eram în pauză, nu era în timpul orei și nu aveam oră cu aceasta, a venit în clasă și a început să urle la noi că nu știm să reciclăm si că nu am pus un gunoi în coșul corespunzător

| floresdemayo a răspuns (pentru iliilinka):

Sunt profi care au un ton mai autoritar, alții folosesc un ton mai strident, altii poate că iși ies din fire, tot incercand să vă reaminteasca, ceea ce vi s-a tot zis, cum se efectueaza actiunea de reciclare, cum se colecteaza selectiv etc. Se zice că "protectia mediului incepe cu educatia".

Acum, vei vedea ce va fi... happy

| Silviullet a răspuns (pentru iliilinka):

Nu stiu sincer litera legii.

| mi25 a răspuns (pentru iliilinka):

Nu conteaza cand ai filmat-o. Raspandirea unor asemenea materiale este la limita penalului.
Tu stii ca nu ai voie sa filmezi nici o persoana si sa publici filmul sau poze fara acordul acesteia? Doar persoanele publice fac exceptie de la asta. Ori elevii din clasa si profesoara nu sunt persoane publice.