E legal. Sa daca aveai 1 leu datorie tot legal era să își recupereze banii... Că tu ai ales cea mai proasta modalitate de a împrumuta bani e deja altă discuție.
Psi ce sa recupereze ca plata a fost făcută. Cei 70 lei i-am transferat pe 31.
Pai in contract ce scrie? Cât timp ai voie sa întârzia plata?
Acum nu mai ești datornic că ai platit, dar ai devenit rău platnic și de aia te au raportat.
Daca te au dat la recuperari ei nu vor sa ti recupereze aia 70 de lei sau cat mai aveai, ci toata suma pe care o mai ai de dat la banca. Astia de la recuperari sunt niste magari, ti ar lua si chilotii de pe tine. Daca a ajuns dosarul tau la ei, vor toata suma deoarece in viziunea lor nu ai respectat contractul si nu le ai dat cati bani ti au cerut deci " stabilirea " de bani la 4 luni a picat.
Ii departamentul de la banca nu o firma
Atunci se va rezolva de la ei. Am crezut ca te au dat la firma de recuperari
Pai am bani, doar ca nu aveam în cont, trebuie sa merg 30 km sa pun bani în cont
"ca nu m-am ostenit sa plătesc cei 70 lei am fost raportat la BNR, credeți ca îi legal?"
dacă ai intârziat plata și - cum zice colegul mai sus - contractul așa stipulează, da, e corect
Sfat dezinteresat: fă o refinanțare (alege o BANCĂ cu dobânda rezonabilă) și plătește cât mai rapid ce mai ai la ifn-ul ăla de plată
Pai ai semant un contract jupane. Citeste, si acolo o sa vezi daca e legal sau nu si ce pot face.
Julyly2089 întreabă: