Parerea mea este ca ar trebui sa fii de acord, mai ales cu pensia alimentara, este dreptul copilului sa o primeasca, nu este dreptul tau.
Cat despre numele de familie poti sa fii de acord sa nu poarte numele lui si judecatorul nu cred ca il va acorda.
In asemenea cazuri, in prezent, regula este sa se stabileasca domiciliul minorului la un parinte si celalalt parinte sa primeasca un drept de vizitare. De obicei se stabileste domiciliul la mama, rareori la tata, mai ales daca tatal are conditii mult mai bune decat mama de crestere a minorului.
P.S. Sa ne spui cum s-a terminat, respectiv daca am avut sau nu dreptate.
Eu înțeleg că este dreptul copilului dar până în prezent el nu i-a dat nici măcar un leu, copilul meu nu l-a văzut nici măcar o data.
O singură dată a venit la noi dar și atunci a venit cu scandal nu să-și vadă copilul.
Bună! Pana acum unde a fost tatăl? Părerea mea strict personală este ca dacă nu sa interesat pana acum de copil înseamnă că nu îi pasa, când ai născut a zis ca vrea sa înregistreze copilul pe numele lui sau doar acum s-a trezit?
Pacat de copil ca va creste fara dragostea ambilor parinti daca parintii se iubeau si nu traiau din interes poate ca copilul avea si el o familie normala dar unde nu e cap e vai de picioare