Întrebare recomandată | AndreiAnd1 a întrebat:

Am o mica problema cu vecinii mei retardatiiiiii...
Stau la bloc si in spatele blocului avem o mica gradinita unde ar trebui sa fie spatiu viu... Urangutanii au transformat aceasta gradinita in parcare si in loc de gratar, dimineata când deschizi geamul sa simti o briza de aer curat, te trazneste noxele masinilor si pe deasupra sunt si nesimtiti.
Am trimis mail la primarie, sesizare dar nu am primit nici o confirmare nimic.
Ce pot face?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Planteaza si tu niste cuie printre trandafiri.
Sa invete ca trandafirii au spini. happy

| AndreiAnd1 explică (pentru Bula):

Ce trandafiri. frate? ca in gradinita asta dabea exista un copacel amarat. laughing)

| Bula a răspuns (pentru AndreiAnd1):

Pai... plantezi tu cativa trandafiri, cu cuie, cu tot... big grin
Trandafirii vor fi camuflajul. laughing

| ibaal a răspuns:

Haha,mult succes cu asta. Tu esti mai "norocos", la mine au ingradit spatiul si si-au bagat acolo caini, pute de mori si latra ca dracii, acum ca vine vara...innebunesc iar. Primaria nu face nici UN rahat. Ii doare-n pix. Asta e realitatea. Eu m-am certat cu ei, pentru ca e galagie si miros urat, mi-au taiat cauciucurile de la masina. Am facut degeaba plangeri la politie... daca nu "stii" pe cineva, nu se rezolva nimic.

| AndreiAnd1 explică (pentru ibaal):

Mi se pare o harababura. Fara respect, fara bun simt... nu se gândesc ca nu au acest drept
in loc sa vezi o floare, un copac, vezi masini, gratare, in cazul tau masini si etc.

| IonutCG90 a răspuns:

Salut Andrei. Sfatul meu, du-te la primarie. Vorbeste cu politia, se va rezolva. Sa-mi spui daca a fost ca mine. Sper totusi ca te-am ajutat cât de cât acolo măcar puțin.

| AndreiAnd1 explică (pentru IonutCG90):

Pai aici esti ca-n vestu salbatic, daca e sa implici politia, sar urangutanii pe tine... si primaria, pai despre primarie ce sa mai zic, am trimis un mail. si nimic...