anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.
Am primit astazi o reclamatie de la politie pe numarul meu de telefon unde se spune ca ar fi dovezi ca eu as fi, dar in acele poze numele nu este al meu, dar numarul este corect de telefon si reclamatia a fost scrisa sub un alt nume decat al meu.Mai poate fi luata in consideratie reclamatia daca in acele dovezi/poze nu e numele meu scris si nu e vorba de mine?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca politia va lua in considerare reclamatia te va chema pentru a da explicatii si acolo vei arata realitatea.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu esti foarte clar, reclamatia este facuta impotriva ta sau facuta de altcineva in numele tau.
In primul caz vei fi chemat pentru a da explicatii, in al doilea caz vei spune ca tu n-ai facut nici o reclamatie.

| Dorulet98 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Este facuta impotriva mea, si in acele poze reiese ca este numarul meu de telefon dar numele din acea conversatie nu este cu cel de pe buletinul meu iar persoana accea a facut reclamatie pe alt nume decat pe care il am eu.Adica politia se poate autosesiza si nu va gasi numele de pe reclamatie pentru ca e facuta pe alt nume dar coicide cu numarul meu de telefon?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Dorulet98):

Daca politia va lua in considerare reclamatia te va chema pentru a da explicatii si acolo vei arata realitatea.

| StripperRaoul a răspuns:

La cat de varza e MAI in Romania astia de si aresteaZa degeaba numa sa inchida dosaru asa ca ce te miri. totul e bolnav si corupt