anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, am si eu o intrebare in dimineata zilei de 30.07 pe autostrada soarelui A2 la aproximativ 20 de km de Constanta indreptul localitati Medgedia am fost implicat intr-un accident, oprisem in coloana pentru ca se petrecuse un accident in fata mea (era o ceata destul de deasa afara) si din spate a venit un Cielo intrand in mine fara pic de frana, au fost 4 masini implicate in accident, dintre care eu si soferul Cielo-ului am fost transportate la spital, nefind raniti rau am refuzat analizele de la spital si am venit amandoi la locul accidentului pentru a asista la procedurile normale, ideea e ca soferului de la Cielo i-au facut dosar penal pentru ca au fost raniti transportati la spital adica chiar el pentru ca pe mine nu au apucat sa ma introduca in sistemul spitalului, pe bancheta din spate a Cielo-ului erau 3 persoane sub influenta alcolului vizibil, iar in dreapta un nene care sa agitat de la inceput find si posesorul masini, in momentul impactului nu am mai tinut cont cine s-a dat jos de la volan (baiatul tanar sau nenea in varsta care ma si jignit de cand s-a dat jos a venit direct la mine ca dc am oprit asa brusc si ca din vina mea s-a intamplat totul asa urla el la mine) la sediul politiei nu am avut inspiratia sa cer imagini dupa camerele de supraveghere de la pod de la Fetesti sau de pe autostrada ca din cate stiu sunt cateva si am semnat ce a scris domnul politist dosarul penal facut soferului de la Cielo eu impreuna cu cei lalti 4 soferi implicati in accident, eu find cel mai sifonat din toata treaba asta, intrebarea mea e urmatoarea mai am vreo posibilitate sa cer acum verificarea camerelor ca tipu care era la volan si de ii s-a facut dosar posibil sa nu o fi fost la volan? Am impresia ca tipul din dreapta mai in varsta sa o fi fost sub influenta alcolului si so lo fi pus repede pe tipul tanar pentru ca el nu bause nimic! Din cate am inteles pe viitor urmeaza sa fiu sunat pentru clasificarea dosarului si acolo o sa mi sa ceara ce pretenti am! Pot cere si asta? sau vreo alta posibilitate, sa iau legatura cu cei de la politia autostrazilor A2 si sa cer chestia asta?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa lasi treburile asa... s ar putea sa fie probleme la asigurari daca soferul era baut

| JohannesZu a răspuns (pentru suntserios):

Asa e sa stii ca ai dreptate, si dupa daca e ma judec direct cu el pentru pagube si cum judecata dureaza cativa ani buni! Ms ai mare dreptate!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu stii exact parerea mea este s-o lasi asa, pe tine nu te ajuta cu nimic cine a fost soferul.

| JohannesZu a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu ma ajuta dar m-a deranjat atitudinea cu care a venit la mine si a inceput sa ma jigneasca! Plus ca am avut un (noroc) si el e din orasul meu si dupa incident m-am intalnit cu el prin oras si mereu se uita cu o fata de prost pe mine de parca m-ar manca! Totusi nu vreau sa fiu rautacios fiecare cu ce isi permite dar el a pierdut o masina de maxim 50 de milioane, meganul meu era din 2009 si de abia ce il cumparasem in septembrie cu 9700 euro find coupe cabrio si colac peste pupaza mai are si tupeul asta nesimtit in el! Bineinteles cum spuneam e o poveste mai lunga cum a specificat si la inceput, el are o firma de izolat blocuri si masina o luase pentru muncitori! Probabil si de aici nesimtirea asta de tupeu!

| Intruder19 a răspuns:

Contacteaza un avocat pentru ca el e in masura sa iti raspunda. Totusi soferul cielo-ului este vinovat pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum si ca nu a pastrat distanta.

| JohannesZu a răspuns (pentru Intruder19):

Asta clar, nici nu se mai pune problema! Am si specificat ca i s-a deschis dosar penal (pentru asta i s-a deschis) bine lui i s-a deschis dosar mai mult pentru nepastrarea distantei posibil sa eu fi bagat-o si pasta! Ideea e ca nu vreau sa ver ajutorul unui avocat pentru ca se stie ca ei ori ce ar face numai bani viseaza plus ca nu sunt asa croit sa stau prin judecata 1-2 ani! Oricum eu pe masina o sa primesc dauna totala!