Inseamna ca esti parte (inculpat, coautor, complice sau parte vatamata) intr-un dosar penal si ti-au trimis ceva din dosar dar nu te-au gasit acasa, asa ca trebuie sa te prezinti la sediul instantei pentru a le primi.
Daca nu te prezinti se considera ca le-ai primit.
Daca esti parte ar fi bine sa te duci sa primesti actele, daca nu te duci s-ar putea sa aiba consecinte negative pentru tine.
Daca nu esti parte atunci n-ai de ce te ingrijora, posibil sa fie o greseala a celui care a afisat instiintarea, respectiv a gresit apartamentul.
Mulțumesc mult pentru raspuns. E vorba despre o înșelăciune. Care s-a terminat cu împăcarea părților. Acum ce trebuie să fac....sa imi fac griji de această hârtie.
Bună seara...am cautat online pe site ul judecătoriei dosarul. Acolo scrie așa:Materie: Penal, Obiect : confirmare renunțare urmărire penală ( art 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: fond
Și la părți au trecut la amândoi: întinat
Să îmi fac griji...asta am gasit pe site ul judecătoriei
Nu trebuie, procurorul a dispus renuntarea la urmarirea penala si solutia trebuie confirmata de instanta si o poate face si in lipsa partilor. Daca vrei poti sa mergi la termenul fixat.
Atunci n-ai de ce sa-ti faci griji.