| LiviuNmt1993 a întrebat:

Buna seara.
Am si eu o intrebare, vreau să-mi recalculez pensia, vreau sa stiu, am 1800lei iti mai poate lua daca o recalculeaza? As vrea s-o recalculez, am niste adeverinte cu spor de noapte si eu cand am dat dosarul nu mi-au luat acele adeverinte cu spor de noapte. Acum trebuie sa ajung la IASI. Multumesc frumos

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ti dai seama ca noi nu stim nu? Mergi frumos la casa de pensii intrebi acolo si vezi ce ti se va spune daca după recalculare cîstigi sau pierzi bani, numai ei stiu exact.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca depui adeverinte cu contributie in plus, nu are cum sa-ti ia din pensie, doar sa adauge. Pe ce motiv sa-ti ia? Doar aca pensia a fost calculata gresit si doar acum au observat.
Eu am facut demersuri pentru mai multe persoane pentru recalcularea pensiei si doar la una a ramas la fel, celelalte au castigat la pensie.
Este o hotarare a Curtii Constitutionale care spune ca pensia este un drept casigat si nu poate fi diminuata decat daca s-a gresit la calcul.

| LiviuNmt1993 explică (pentru CodrutElian1990):

Eu cand am depus dosarul nu mi-a luat si adrverintele cu spor de noapte l-am depus aici in oras la mine trebuia mai degraba sa merg la casa de pensii in IASI

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru LiviuNmt1993):

Au ei niste reguli pentru a ingreuna actiunea petentului. Le poti trimite si prin posta cu confirmare de primire.