Fie ca este sau nu agresiv,tu ca un stapan responsabil, fie il castrezi, fie il ti inchis incat sa nu ajunga pe strada, altfel risti amenda sau mai rau, sa ti-l ia hingherii/sa-l calce masina/sa-l omoare un vecin.Nu poti sa folosesti ca aparare faptul ca doamna respectiva nu se teme de un alt caine, poate al tau vreodata a latrat-o si ea se teme sa nu o atace.Sti ca e o vorba in popor, vorba dulce mult aduce. Vorbeste frumos cu politia, cu vecina, explica situatia si i-ati angajamentul ca nu va mai iesi in strada (si chiar tine-te de promisiune). Pune-te in situatia vecinei, daca cineva ar fi avut cainele liber (caine de talie medie-mare) si te-ai teme de el....cum ai reactiona?! Ai mare grija de blanos, sa nu ajunga omorat, mai bine castreza-l sau tine-l inchis in casa/padoc.
Mare atentie, daca ai primit avertisment, urmatoarea vizita a politiei se va lasa cu o amenda destul de mare. Daca vecina il filmeaza sau are martori ca o ataca (chiar daca o latra) pe domeniu public, risti sa il pierzi (vor chema hingherii) si sa te trezesti dat in judecata.
Nu latra, doarme incolacit, ca nu poate intra in curte. E plin de caini pe aici si n-au muscat pe nimeni. Nu mi se pare corect; oamenii, care-s mult mai periculosi decat cainii, pot umbla liber, si puradeii lor pleaca si vin la ce ora vor, dar cainii, desi-s cuminti, n-au voie, parca intreaba cu privirea "eu de ce n-am voie daca se aud copii pe strada?".
Amenda nu e 190 de lei?
anonim_4396 întreabă: