| UneRencontre a întrebat:

Ar fi posibil ca Romania sa revina la monarhie? Cum se procedeaza sau cine ar trebui sa decida acest lucru?

71 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru UneRencontre):

Sincer mie nu mi-a placut Spania niciodata nici limba nici oamenii de acolo.Spania pfff pai daca nu era in ue era deja de mult pe copca laughing voi vorbiti de Spania pai aia is ca si romanii laughing ce sa faci frate in Spania,pai mai degraba stau in RO laughing voi vorbiti de america asa de la tv din auzite,normal ca la tv va dau aia numa ce vor ei sa auziti. dara afla ca tu care esti in Spania,deci daca america n-ar fi existat acum ai fi vorbit germana sau rusa laughing te asigur de asta, si nu ai mai fi vorbit de la calculator, ai fi fost probabil un amarat de scalav muncind zi lumina pentru altii adica pentru rusi sau germani. Vorbim aici doara sa ne aflam in treaba.Toate tarile astea Germania,Franta,Italia Spania au fost tari care au subjugat alte popoare, le-au furat totu, iau dus la pierzanie dea lungul istoriei.Asa stau lucrurile de aia aia au acum cate ceva, au pentru ca la ei in tara nu era nimeni sa stea cu frica in san ca vine migratoru sa-i dea in cap sai ia ce muncea.De aia aia aveau timp sa cerceteze cate ceva, ca aveau bani luati cu japca de la alte popoare laughing asta e Europa astea is tarile de acolo.RO a fost mereu bantuita de unu de altul,dara e si vina ei ca asa au ffost locuitorii de acolo,sau multumit numa cu ce au avut,au fost dezinteresati,nu au avut nerv cum se zice,nu au stitu sa aprecieze situatia,nau prevazut viitoru si asa mai departe si de aia asa suntem, asa e tara asta, pentru ca asa is oamenii.O tara este frumoasa sau nu pentru ca asa o fac oamenii ce locuiesc acolo.Romanii is harnici? Sa fim seriosi aia e doara lauda, doara ne laudam cam fi harnici cam fi desteptii pamantului.America eu o respect nu ca traiesc aici ci pentru ca s-a nascut din nimic, pentru ca aia nau furat de la nimeni nimic.America s-a format pe un teren GOL,gol ma refer ca pustiu,fara orase,fara bogatii, erau doara ceva triburi locale de la care Anglia, Spania si Franta au luat terenul.America na interesat pe nimeni initial,cand s-a vazut ca nau ce lua de acolo,pur si simplu din america naveai ce lua,asa ca Omenii aia au trebuie sa puna osu la treaba, au muncit pe un teren gol, pe un teren in care naveau de nici unele si unde au ajuns? Au ajuns puterea lumii laughing America e nr 1 mondial de cand a luat fiinta. Oamenii aia nau furat averi,bogatii de la nimeni ca naveau de unde, au trebuie sa munceasca pe branci, au facut lelgi care si astazi functioneaza fara modificari laughing pai frate ce om ala era atunci acum 3 sute de ani sa fac astfel de legi care is in vigoare si astazi? Cum dracu la aia mai se poate,la aia nu-i astazi? La noi la romanii vai acum is alte timpuri,de parca ar fi alti oamenii sau nu stiu cei cu gandirea asta tampita laughing Aia e america o tara aparuta din munca unor oamenii simpli,oameni simpli,care au muncit care au devenit cinstiti,care sau civilizat singuri si dupa au incercat sa civilizeze si restul lumii cam asta e america laughing o tara de pe alta planeta laughing asa de la tv nu poti vedea,nu poti simti, decat daca traiesti aici, nici in vizita daca vii nu simti.Treb sa locuiesti aici si dupa o sa realizezi care este adevaru.Initial cand ajungi aici totu ti se pare aiurea,spui nimic nu e cum trebuie,de ce? POt ca tu vii cu gandirea ta de roman de european de asiatic si dai de ceva nou,de un sistem nou de ceva ce nu pricepi si normal ca spui ca nu-i bine. Dupa vei realiza usor usor ca astia au dreptate laughing Aici nimeni nu iti baga cu forta nimic,nimeni nu te obliga la nimic,poti avea ce doresti daca muncesti,nu-ti ia nimeni cei al tau,poti sa ajungi oricine doresti,in afara de presedintele tarii,poti sa fii OM pentru ca in america oamenii sunt tratati ca oameni nu ca straini,aici nu exista cuvnatu asta strain,odata ce locuiesti aici,nu ti se pune e ticheta roman,arab sau chinez laughing aici presedintele sustine oamenii de rand,aici ala care a fost presedinte primul a dat lege ca oamenii sa aiba arme cat mai multe areme si munitie sa le asigure siguranta, impotriva oricui ar avea intentia sa atenteze la bunul lui, la libertatea lui laughing si la sfarsit spune sa se apare cu arma ceara de propriul guvern daca acesta atenteaza la libertatile lui.Arata tu undeva in lumea asta un presedinte sau un conducator care sa faca asa ceva?laughing Pai normal voua acolo la tv vi se baga pe gat numa tampenii,americanii dau cu bombe,amemricani is aia rai totu e rau doara din vina americanilor ca aia au de toate si noi n-avem laughing Da te cred ca nu-ti place o tara unde nu se da spaga,sau cel p[utin unde is eu astia nu prea stiu cei aia,ma refer la nivelul nostru al astora multi, unde politia nu se uita cine es ti si dracu te ia daca incalci legea laughing normal sa nu-ti placa o tara genu asta pentru ca tu ai gandirea ta, gandirea aia ca daca te opreste politistu tul injuri ii bagi in nevasta in familie si etc laughing iar ala tace ca bou laughing fa asa ceva in america si deja esti pe lunmea ailanta.Bine lucru asta voua nu va este pe plac,adica politia trebuie sa fie in slujba noastra zic romanii zic europenii laughing asa o fi dara politistu ala reprezinta legea pe care tu ai votato cu Da iar legea zice daca tu il enervezi,daca il injuri el o poate lua razna si daca cumva te impusca e dreptul lui pentru ca tu l-ai provocat. Poate ca pentru voi chestiile astea suna ciudat,dara daca stai si le analizezi parca suna al dracu de logic zic eu.laughing Deci ai toate atuurile sa nu-ti placa america ai dreptate,dara iti place Pania care te catalogheaza ca roman ca tigan laughing aia da logica.O tara care ceara daca tu faci o facultate tot roman vei fi privit,tot joburi naspa vei primi,asta daca nu cumva esti vreun geniu si au aia nevoie disperati de tine laughing cam asta e UE tari in care daca nu esti deal lor esti privit exact can locu de unde provii laughing oriunde te duci in Ue esti roman ceara daca tu esti acolo de mic tot roman esti, tot job la munca de jos vei face, tot dispretuit vei fi toata viata laughing Uff imi place Spania si UE la nebunie laughing poate o sa incep si eu sa urasc america.Vezi tu de la faptul ca esti roman ti se rage gandirea asta,asa esti nascut,nu esti tu de vina, dara ai in gene aceasta gandire de care nu scapi asa usor, decat daca cumva schimbi sistemu.Am vazut hotii profesionisti care au venit in america si au devenit cei mai cinstiti oameni laughing deci au schimbat sistemu care nu le mai permite lucru cel facau inainte.In Ue unde sa mergi daca tara unde mergi te priveste cu ura,te considere scalv si asa ceva,ei mai degraba iti alimenteaza deja ceea ce tu ai in cap,cam a sta face UE o balaceala de state care nu stiu sa conduca nici propria familie dapai o uniune. Daca peste noapte ar veni un trib migrator din neant Ue este la baie va ia rusii intr-o noapte parerea mea, armata UE este cam zero, caz pentru care multe tari din UE is membrii NATO.Nu ai vazut cand s-a dus Trump la ei si le-a spus ca nu mai merge treaba asa? Ca nu mai tine cu mama si copilu adica america sa plateasca mai tot si Ue sa se faca doara cas parteneri? Nai vazut ca aia s e uitau unu la altul si nici nu stiau ce i-a lovit,nu stiau nici ce se discuta acolo de fapt, ei cine stie la ce petreceri se gandeau laughing cam aia este UE adica sincer vorbind si la ora asta UE este aparata de America, de aia no ataca nimeni deocamdata.

| minrest a răspuns (pentru UneRencontre):

Nu exista. Republicile au presedinte, monarhiile rege.

| minrest a răspuns:

Daca populatia ar vrea monarhie, ar fi simplu. Dar foarte putini vor, deci practic nu va fi niciodata.

| UneRencontre explică (pentru relian):

Nu te ambala ca nu ti-am cerut opinia ta despre Spania. Si sa vedem ce o sa faci cand tovarasul tau Trumpos o sa te arunce din America ca pe un caine ca asa-s considerati toti inmigrantii din america ta frumoasa. Eu sunt romanca si ma mandresc cu asta. Invata sa scrii mai intai ca sa poti dialoga cu un roman. Nici nu am citit toata prostia care ai scris-o. Crezi ca America e in centrul Universului, nici pe departe. Tot ce au facut e sa sa-si bage nasul oriunde ca sa incurce lucrurile, nicidecum sa salveze lumea laughing ce amuzant.

| UneRencontre explică (pentru leapșa):

(Y) Multumesc pentru raspuns big grin

| UneRencontre explică (pentru minrest):

Da, asa se pare. Multumesc

Exact asta este America, este centru Universului.Trump nu da pe nimeni afara, iar daca cumva o sa-i dea pe aia ilegali va face ceva bun pentru tara asta, eu is impotriva imigrantilor ilegali.Si ca idee eu is cetatean american, deci nu ma da nimeni afara de nicaeri laughing. Referitor la ce spui tu, aia se intampla in Europa, stai balnd ca eu am fost sin Italia, sin Franta sin Germania si stiu f bine cum esti vazut.In America orice om este vazut ca OM nu esti vazut ca roman, ca arab, ca mexican sau mai stiu eu ce.Aici nici macar nai voie sa intrebi omu de unde este, ma refer la angajare sau interviu etc.Nu stiu cine ti-a dat informatiile astea dara esti total pe dinafara, sau ai retinut numai greseli, numa ce au vrut aia sa retii. Spui vrei sa inveti istorie? Pune mana pe internet, lasa Facebook si TPU, cauta si citeste instorie si afla si vei vedea ca ce am spus eu asa este.Vad multumesti oricui ca tia scris ceva, ca a comentat, probabil faci asta doara cu cine crezi tu ca iti mangaie orgoliu, ori doara cine spune ce vrei tu sa auzi laughing.Nu te mai ambala sa spui ca vrei sa stii istorie iti pierzi vremea si retii numai chestii gresite. Apropoo calculatoru asta de pe care scrii stii de cine e facut de cine este inventat? Netu asa stii, Esti fata probabil o sa iti pui silicoane stii cine lea inventat? Tot ce misca tot ce faci tu marea majoritate afla ca vine ghici de unde?laughing Te las sa retii numai adevaruri laughing

Na lasa ca inainte de calculator a fost inventat stiloul, de un roman, Petrache Poenaru ..mai important ca si silicoanele consider insulina care poate salva vieti. sti cine a descoperit-o. tot un roman, Nicolae Paulescu... si Traian Vuia a inventat primul avion, ce curios. tot un roman. ma mandresc sa fiu romanca laughing si tu poti sa te mandresti cu ce vrei.winking

Si care-i problema ca multumesc tuturor care isi dedica o portie din timp sa imi raspunda la intrebare? Cred ca si tie ti-am multumit la inceput... nu? Eu nu am nici o problema cu tine..fiecare avem dreptul de a avea propria opinie happy

Daca cauti mai bine ce este legal, nu ce spun gurile rele o sa ai surpriza sa constati ca nu Vuia a facut primul avion.Mai departe, insulina la fel nu un roman a descoperito primul, iar de povesti is satul, meritu i-a fost atribuit daca nu ma insel unor canadieni.Altceva ce ar mai fi cu stilou, nu uita ca inainte a fost pana care nu cred ca inventato un roman laughing Exact ce spuneai si tu foarte curios.Se mai intampla sa retii si ceva gresit. Daca te mandresti ca esti romanca ce cauti in Spania? Deci alta chestie curioasa laughing.Eu ma mandresc ca sunt EU si atat, meritu dea fi imi revine mie nu unei natii, nu mai stiu eu ce tari. Vorbind aici de tari RO e praf, a fost praf si o sa fie si mai praf.Eu no spun cu rautate, spun cum este neamu ala, este bine nu sa aruncam cu noroi, dara nici sa ne laudam aiurea, iar cand suntem ce suntem trebuie sa recunoastem, altfel ajungem exact unde suntem astazi.Treb sa recunostem ce valoare avem, asta e tot. Dara hai sa corectam ce ai retinut gresit.Primul avion care sa zboare a fost inventat, construit de 2 frati americanii, poti cauta si o sa vezi ca am dreptate. Daca ar fi sa luam pe Vuia am putea spune ca el a construit primul avion cu motor, care s-a ridicat singur de la sol, dara se pare ca n-a fost el primul, mi se pare, nu mai stiu sigur dara meritu ii apartine unui francez.Deci primul avion si atat, asa cum te-ai exprimat tu a fost construit de 2 americani, iar americanii astia tule mama lor laughing avionul a zburat dara nu avea un motor propriu, dara a fosot pasul catre avioanele moderne, aia au deschis usa sa zic asa catre viitor, daca aia n-ar fi zburat cun aparat mai greu ca aerul cine stie cat ar mai fi durat aceasta descoperire.E f usor pe ceva deja descoperit sa imbunatatesti, dara nu mai este meritu tau sa spui eu am inventat.Nu stiu cati ani ai si de unde te documentezi, dara iti pot da un sfat.Nu te documenta din surse romanesti ca alea mint, ori is incolplete copiate de la cine crezi? tot de la americanii tule mama lor de americani.Ce tie si cu america asta.Deci cand vrei sa te informezi fa-o pe un site american de incredere, aia nu mint.Ca idee daca citesti istoria romanilor sau a tarilor romane la americani o sa ramai surprinsa ca vei gasi mai mult decat in RO si nu chestii rele, nu chestii naspa, chestii interesante, studiate si asa mai departe de americani. Daca te interesezi vei constata ca americanii astia studiaza, merg sa descopere istoria altor state.Nu stiu cum se face dar ei au facultati de asa ceva, pentru studiul altor state.Si ce ei descopera, lauda, spun adevaru, is departe de noi nu au nici un interes sa aacunda ceva legat de RO sau mai stiu eu de ce alt stat.Scuze ca scriu mult dara nu am cum asa in 2 fraze sa spun mare lucru.
Sa te intreb ceva.Esti mandra ca esti romanca? Ok daca vine un spaniol si te intreaba da tu de unde esti cei raspunzi? Apoi daca spui is romanca si ala o sa te intrebe esti mandra ce fac romanii acolo in tara la voi? Ce fac aia care conduc RO de atata amar de vreme? Cum poti sa spui ca esti manndru cand majoritatea timpului romanii au fost praf, numai de chestii naspa sau tinut.Ca au avut cativa oameni, ca si cei aratati de tine pai pe aiai in numeri pe degetele de la o singura mana, plus ceva conducatori care la fel iti mai raman degete nenumarate.In rest o apa siun pamant.
Romanii se lauda cu aparitii solitare si asa intimplatoare de valori, pai lucru asta se intampla la orice popor, Sa te lauzi atunci cand in majoritatea timpui te afli cam pe aceiasi pozitie.Nu o mie de ani la fund, 3-4 ani la sus, apoi iar la fundu sacului.Na contestat nimeni ca pprintre romani n-ar fi si oameni buni, dara pana sa ajungi sa spui ca esti mandru e drum lung.