Nu se mai poate, s-a revocat suspendarea executarii pentru neindeplinirea obligatiilor, respectiv neprezentarea la toate termnele si neexecutarea muncii in folosul comunitatii.
Chiar daca ar face contestatie aceasta i-ar fi respinsa.
"El în toată perioada aceasta a fost cuminte"
Poate că a fost cuminte în sensul că nu a mai avut și alte încălcări ale legii. Dar asta nu schimbă cu nimic faptul că nu a respectat condițiile și obligațiile care i-au fost impuse în schimbul sentinței cu suspendare.
Deci pe ce bază s-ar face contestația, din moment ce nu s-a prezentat la ofițerul de probațiune de câte ori trebuia și nu a făcut decât 4 ore de muncă în folosul comunității din cele 64 pe care trebuia să le facă?
Eu de aceea am și întrebat fiindcă nu ma pricep, nu am fost în aceasta situație, doar ca atunci când am fost la vizita cine m-a preluat știa situația lui și mi-a spus ca ar trebui sa depună contestație. Sa vorbească cu un avocat și sa depună contestație, ca ar putea primi și sa stea în arest la domiciliu, nu acolo. Și ma întrebam dacă se poate face și acest lucru? Adică mie mi se pare ca ar fi cam târziu având în vedere ca sentința i-a fost data, doar ca m-a lăsat asa cu semne de întrebare.