| cristilazar94 a întrebat:

Bună seara, aveți idee ce se poate întâmpla dacă expiră cele 90 de zile și nu am reușit să transcriu mașina pe numele meu? Dețin o mașină și am întâmpinat niște probleme, ceea ce face transcrierea imposibilă in cele 90 de zile, a avut certificatul suspendat pentru lipsă ITP de la fostul proprietar, domnul proprietar nu a mai predat certificatul și a mers pur și simplu la o stație oarecare și i-a făcut itp-ul, circulând asa cu ea, eu când am cumpărat-o, nu am avut de unde să știu, problema s-a descoperit în momentul când am vrut să o transcriu, figurând în baza lor de date cu certificatul reținut, deși eu am certificatul și culmea și itp valabil. Ca sa pot rezolva problema, a trebuit sa merg cu ea într-o stație RAR, au descoperit aia niște probleme și mi au dat revenire, o sa rezolv eventualele probleme, dar ma interesează ce este de făcut după ce trece RAR ul acum și expira cele 90 de zile, merg pur și simplu la programare la ghișeu? Sa nu pierd programarea deja am pierdut 2 de asta întreb de dinainte, poate pot face ceva pana atunci, mulțumesc!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o problema, dupa ce esti in regula cu toate (ai contractul de vanzare-cumparare, dovada de inregistrare la primaria localitatii de domiciliu, ITP, asigurarea RCA) poti merge pentru transcrierea dreptului de proprietate (inmatriculare).

| cristilazar94 explică (pentru Ioandelasal):

Ok. Mulțumesc frumos pentru răspuns