| Viorelaa26 a întrebat:

Azi am fost intr-un service unde angajații nu purtau măscuță nici cel putin sa o aiba la ei. Unde se fac aceste reclamatii? Dacă e lege sa se poarte măscuță sa fie pentru toata lumea. Sănătatea noastră contează.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poți suna la tel verde, găsești nr pe net

| Adry05 a răspuns:

Turnătorie că ai pretenția ca oamenii să asculte legea și vrei să reclami abuzurile de la lege rolling on the floor)
și tot ăștia militează pentru „o țară ca afară". Ipocrizia e mare și scârboasă.
în altă țară deștepților să știți că se reclamă și un pieton care trece pe roșu direct la poliție și lumea vede asta ca pe o normalitate și dovadă de spirit civic (căutați ce înseamnă că sigur vă e străin) nu ca-n țara combinațiilor, Românica. Toți vă plângeți de abuzuri și combinații și spagă da numiți turnător pe cineva care reclamă abuz și abaterea de la lege.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Antibotnitar needucat?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Este un telverde la care poti suna si reclama

| Werrich a răspuns:

Credeam ca turnatoria a disparut dupa 1989, dar vad ca e in ADN

| Salontanul a răspuns (pentru Werrich):

Este vorba de simtul civic nu turnatorie. Turnatorie este cand spui despre unul ca nu stiu ce a facut in casa cu nevasta-sa sau cu copii. Etc. Nu cand se incalca o lege. Cand te vei imbolnavi din cauza unui imbecil n-o sa ti se mai para turnatorie.

| TheMaker a răspuns:

De ce te agiți atât de tare? Masca ta ce are, e defectă?

| Viorelaa26 explică (pentru TheMaker):

Dacă eu sunt obligată să port mască, ei de ce sa nu fie? E obligatoriu pentru toata lumea mai ales intr o încăpere. Dacă te îmbolnăvești nu vei mai gândi asa bogat.

| TheMaker a răspuns (pentru Viorelaa26):

Măștile pe care le cumperi NU sunt antivirus. Dar, tu urmează spiritul de turmă și supune-te fără să pui întrebări. Stăpânii tăi vor aprecia obediența și capul plecat.