| piciuk a întrebat:

ce pot face din punct de vedere legal atunci cand secretara liceului pe care l-am absolvit(in 2010) refuza sa imi dea certificatul pentru 12 clase absolvite? am tot facut drumuri la liceu, iar aceasta insista ca are nevoie de o saptamana ca sa imi inmaneze acest act, dar se presupune ca acest act trebuia facut cand am absolvit liceul. multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Reclamatie la director.

| B27VIP a răspuns:

Acelasi lucru l-am patit si eu, pe mine dorea doamna secretara sa ma programeze peste 2 saptamani(in perioada respectiva se faceau inscrieri pentru noul an scolar) si eu am spus asa:va multumesc pentru atentia acordata scumpa doamna, dar am ingaduinta ca sa va alegeti ce televiziune sa chem Antena 1 ori ProTv? dar inainte de toate reporterul ma va intreba cum va numiti, iar eu trebuie sa stiu ca sa-i pot spune.
Eu asa am procedat...trebuie sa fii mai cu tupeu, dar desigur trebuie sa stii si ce sa vorbesti, iar diploma a fost gata in 20 de min.

Sa auzim de bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele solutii scrise mai sus sunt de pus in practica, trebuie sa le impletesti intr-un mod ideal