Întrebare recomandată | Theodoru a întrebat:

Bună seara, cu cel mai mare respect vă rog să mă ajutați cu un sfat într-o problemă foarte delicata și fără ieșire în care am ajuns fără voia mea.
În urma divorțului am ales să locuiesc într-un bloc din centrul Bucureștiului unde prin bunăvoința proprietarilor am găsit o cameră în demisol pe care am amenajat-o cu bani proprii. Am inceput, în urma unui contract de închiriere, să plătesc o sumă modică. Câștigăm foarte bine. A venit pandemia și am rămas fără serviciu.(lucram într-o benzinărie). Datoriile la asociația de proprietari au început să se adune și am ajuns in momentul de față în imposibilitatea de a plăti. Contractul de închiriere nu mi s-au mai prelungit și în urma unei decizii a Adunării generale a proprietarilor s-au decis evacuarea mea fără a fi anunțat în prealabil. Menționez faptul că am incercat de nenumărate ori să mă angajez dar nu am reușit datorită vârstei (în prezent am 61 de ani). Am incercat și ca paznic, dar și acolo merge pe șpagă. Datorită acestor probleme, mergând pe stradă am făcut un puseu de tensiune și am căzut. Nu am fost bolnav în viața mea. Nu am medic de familie. Am fost ajutat de lumea de pe stradă. Cineva mi-a luat o sticlă cu apă și m-au ajutat să mă așez pe o bancă apoi fiecare și-a văzut de treabă lui. Am mai stat câteva minute și m-am ridicat să plec. Am constatat cu stupoare că nu am stabilitate și orientare. Parcă eram beat. De aici au început problemele adevărate. Până acum mai " ciupeam" de la vecini contra unor servicii pentru întreținerea zilnică personală dar acum îmi este imposibil să mai fac ceva. Evacuarea bate la ușă și chiar nu știu ce să fac. Un sfat, o îndrumare, orice, este binevenit pentru că nu am nici o sursă de venit și securea deasupra capului. Mulțumesc

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca ai lucrat in benzinarie cred ca ai avut carte de munca.1-ce nu inteleg este de ce nu ai medic de familie? 2-La divort nu ai facut partaj, trebuia sa ai ceva de luat de acolo...3-daca esti asa de bolnav sila varsta ta cred ca ai mai multe decat tensiune, de ce nu te pensionezi pe caz de boal?

| sierra1 a răspuns:

Imi pare rău de situația ta dar tot un JOB - oricare - e soluția