| AdrianaBacescu a întrebat:

Daca alegeri pentru un nou presedinte se vor repeta la anul, particpa numai 13 candidati si nu va fi si Iohannis printre candidati dar de ce? Da-mi nume cei 13 candidatilor?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi vorba de alegeri noi si isi pot depune candidatura si alte persoane, nu numai cei care au participat acum, bineinteles fara Iohannis.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eşti amuzantă, piticuţ.hee hee

Stai liniştită, nu vor mai fi alte alegeri prezidenţiale în următorii 5 ani. L-am câştigat pe Iohannis şi nu ni-l va lua nimeni.

| scully a răspuns:

Pfff uau, deci daca Iohannis are probleme la dosar, ii ia locul vechiul nostru prieten, Basescu, care cu siguranta nu are probleme la dosar! Ura!
Habar n-am, dar mai mult ca sigur printre cei 13 candidati se va numara Dan Diaconescu. Nelipsitul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iohannis nu va mai putea candida pentru ca ii va fi interzis sa ocupe o pozitie publica, asta inseamna si incompatibilitatea. Daca se vor face alegeri nu vom sti noi cine si cati vor candida

| untu a răspuns:

NOname a raspuns gresit! Daca presedintele Iohannis are probleme la dosarul de incompatibilitate de la DNA si de la Justitie, totul depinde de validarea alegerilor CCR, Iohannis poate pierde mandatul de presedinte al Romaniei si in locul sau va lua locul Dl. Basescu Traian pana la sfarsitul lunii mai 2015 cand vor fi organizate alegeri prezidentiale anticipate!

| NOname a răspuns (pentru untu):

Teoretic - posibil da; practic - nu se va întâmpla asta.
Aşa cum Iohannis a câştigat procesul prima dată, aşa îl va câştiga şi acum (sau va fi amânat şi va deveni şi mai irelevant). Este o glumă de proces şi nu prezintă un real pericol.

| untu a răspuns (pentru NOname):

Nu se stie si asta ramane de vazut! Daca se declara incompatibil si asta e!

| NOname a răspuns (pentru untu):

Teoritic aşa e. Spun doar că nu există reale motive de panică.
O să fie bine.