Ignora ambele raspunsuri de mai sus, da mergi la politie, da fa buletin nou, DAR, dureaza, am impresia ca cel putin o saptamana
DAR
pe loc or sa iti dea buletin temporar si te poti legitima cu el imediat, iar asta iti rezolva problema
Multumesc pentru răspuns.
Vreau sa las un update: in cazul in care mai este cineva in situația in care am fost eu, procedați in felul următor: solicitați un buletin provizoriu, menționați ca este urgent și va prezentați cu dovada (dosarul de la școala de șoferi) la poliție (splcep). La mine s-a rezolvat. Mult succes și vouă.
Aveți nevoie de 3 fotografii (poza tip buletin)
Certificat de Naștere
Copie după certificat de naștere
Succes!
Din pacate, nu te poti legitima cu altceva, decat Cartea de identitate.
Mergi de urgenta la Politie si fa-ti buletin nou.
Evident, anunta la circulatie amanarea examenului de conducere, pana la intrarea in posesie a celui nou.
Du-te la politie explica situația și poate sa iti urgenteze buletinul. Iar cel mai bine ia legătura cu instructorul tău. Stie el ce e de făcut. Iar cu amânarea pentru testarea de oraș, nu o face. Ca după o sa mai aștepți mult și bine.
Multumesc. Asta imi e cel teama. Cu situația buletinelor care este acum durează foarte mult și poate sa îmi expire dosarul pana îmi ajunge. O sa încerc astăzi sa văd ce rezolv.
anonim_4396 întreabă: