| Fabian_Fabi_1998 a întrebat:

Buna seara.
Dacă s-a desfășurat o crimă in care principalii suspecți aveau între 15-17 ani si au venit la tine in sat, au ieșit, ai stat odată cu ei de vorba si ti-a povestit unul din ei ca o facut chestia asta, stiind ca tipul e unul căruia îi place să fie ii centrul atenției..si acum i-a prins, se face ancheta se poate intampla ceva? Precizez ca au omorât un taximetrist si au venit cu masina furata si tu ai atins pentru o fracțiune de secundă bacheta, se poate numi participare? Daca tu pur si simplu credeai ca vorbesc la vrajeala sa capete atenție.

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Cred ca poate fi interpretata i mai multe feluri chestia asta. Ma indoiesc ca ai sa patesti ceva, insa s-ar putea sa ai ceva explicatii de dat. Daca nu i-ai parat la politie, avand in vedere ca nu ai fost amenintat sau ceva, se poate teoretic sa fii considerat complice. Dar asta numai daca vorbesc aia si spun ceva de tine. Nu cred ca e cazul sa iti faci probleme, numa altadata alege-ti prietenii mai bine happy

1 răspuns:
| Dismally a răspuns:

Ai putea fi considerat complice daca amprentele tale sunt gasite la locul crimei. Cel mai bine cred ca ar fi sa mergi singur la politie si sa declari ce stii.