| Raulica98 a întrebat:

Bună seara, dețin un teren în care sunt 2 case, iar casele sunt pe numele meu, iar în casa mai sta un unchi de ai mei care într-adevăr a băgat și el ceva bani în casa, doar ca s-a cuplat cu o panarama care ii doar mananca banii și tot ii baga în cap numa prostii și bunicii mei nu au liniște de femeia aia ușoară. A venit de o luna in casa când totul era gata făcut și a venit sa facă regulile pe aici. Ei nu pot sa folosească bucătăria pe care ei au ridicat-o și asa, efectiv au restricții pe care le-a pus aia, unchiul meu doar și-a făcut o mansarda sus pe una dintre case și bunicii mei stau izolați în cealaltă casa și eu nu știu cum sa o dau pe ea afara din casa, ea neavând nici un domiciulu sau ceva aici. Pot rezolva problema cu politia?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Atata timp cat unchiul tau are dreptul sa stea acolo si femeia sta cu el politia nu are nici o obligatie, nici macar dreptul de a se amesteca, doar unchiul tau ar putea s-o dea afara.
Ai putea deschide un proces civil de evacuare dar sunt slabe sanse de castig.
Bunicii tai ar putea solicita un ordin de protectie, dar numai daca ar locui in aceeasi casa cu unchiul tau, dar spui ca locuiesc in case diferite.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca SINGURUL proprietar (in acte) esti TU, atunci prima data ii poti pune in vedere "panaramei" (si unchiului tau) sa se poarte normal si civilizat in casa TA, altfel nu o /le mai lasi pe proprietatea TA!
Daca nu se conformeaza, ai dreptul sa le interzici intrarea pe proprietatea ta, chiar si printr-o interdictie judecatoreasca de apropiere.

| dinaprilie a răspuns:

Ca si proprietari in acte cine este trecut? Doar tu? Daca da atunci problema este doar de "moralitate" in prima faza, vis-a-vis de unchiul tau si mai apoi. fukit.

| Dyalema a răspuns:

Sigur! Stă într-o casă fără să aibă acceptul vostru. Poate fi acuzată de violare de domiciliu.