| aldegor a întrebat:

Buna seara, imi puteti raspunde va rog cand se aproba legea cu minim 10 clase pt obtinerea permisului de conducere? nu vreau sa fiu luat la misto va rog eu nu am avut timpul necesar pt a termina cele 10 clase, a trebuit sa muncesc si nu a fost vina mea.
La toamna incep clasa a 9 a si vreau sa obtin cat mai repede carnetul de conducere pt ca am nevoie de masina, va rog eu mult sa nu ma luati la misto sa stiti ca educatia nu tine intotdeauna de scoala, pot sa zic ca sunt mult mai inteligent decat prietenii mei cu facultate, dar munca nu ma oprit niciodata sa mai citesc cateo o carte, in fine va rog ajutati-ma cu un raspuns.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In prezent aceasta prevedere este doar in stadiul de propunere, nu a fost inca discutata de Parlament si nu se stie cand si daca va fi aprobata. Poti sa faci linistit scoala si sa sustii examenele pentru permis. Numai bine!

2 răspunsuri:
| Sebby a răspuns:

Exista deja o lege de genul : 'la varsta de 16 ani poti conduce masini cu tonaj mic' sau ceva de genul. Intereseaza.te sigur am auzit pe undeva de chestia asta.

| RS4 a răspuns:

Apuca-te de scoala de soferi si nu vei mai avea aceasta grija! la gvernul nostru te poti astepta la orice de la o zi la alta pot aparea schimbari majore! daca esti asa destept cum susti, sigur il vei lua din prima! deci starnge niste banuti si incepe scoala! cred ca poti plati si in 2-3 rate cursul! intereseaza-te! bafta! plus ca vei gasi probabil si alte locuri de munca, avand permisul de conducere!