| Sara2 a întrebat:

Buna seara! Lasconi sau Georgescu? Aș dori și argumente, mulțumesc

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista absolut nici argument pro Georgescu.
In momentul de față nu se mai pune problema alegării raului cel mai mic. Exista o singura varianta Lasconi

| Frank51 a răspuns:

Ai o grămadă de materiale pe Youtube despre cine este fiecare, să nu mai zic de recentele știri de la TV.

| minrest a răspuns:

Domnul Calin Georgescu a declarat ca s-a intalnit cu extraterestrii. Cum a spus cronicarul,'' Ajunge atata nebunie peste toata sminteala''. Nu mai spun ca vrea sa trimita lumea la tara, sa inchida supermarketurile, ca el crede ca 90% din femei nasc prin cezariana, si in felul asta se rupe cordonul ombilical cu Dumnezeu. Nu am nevoie sa merg pana acolo, eu cu un om care s-a intalnit cu extraterestrii nu pot sa votez, nu vreau sa pierd legatura cu realitatea. Votez Lasconi si USR pe linie, incerc sa inabus nebunia din fasa.

| NLS a răspuns:

Nu e nici Lasconi de laudat, e putin mai inceata la minte, si nu are nici cuvintele la ea,
DAR daca iti doresti sa mai existe o oarecare doza de normalitate si de libertate in Romania, eu zic sa mergi orbeste cu ea.
NU va fi deloc mai rau decat acum.

Insa daca iese rusofilul cu apucaturi legionare, s-ar putea sa fie ultimul tau vot. Individul considera ca locul femeii e la cratita, si sa faca copii, nu sa stabileasca soarta unei tari.

Si asta e cea mai putin periculoasa dintre ideile lui (daca sunt ale lui, dar as paria ca multe vin de la "prietenii Romaniei de la Nord").
NATO si UE au fost printre cele mai bune lucruri care ni s-au intamplat, si diferenta ca in Ungaria sau Polonia s-a putut (si ne-au luat-o 20 de ani inainte), si in Romania nu, e strict vina clasei politice romanesti, nu a UE).

Tot ce se perinda acum prin clasa politica isi are radacinile in comunism.
Inclusiv acest dezaxat misogin si legionar, prieten cu rusii.
Sau oricine altcineva.

| johnnny123 a răspuns:

Este ca și cum ai întreba "Ce ați alege între o răceală ușoară sau cancer? Aș dori și argumente, mulțumesc"

Pe de o parte o avem pe Lasconi despre care se poate obiecta că nu este foarte experimentată politic.

De cealaltă parte avem un legionar rusofil care vrea să scoată România din UE și din NATO și să i-o servească pe tavă lui Putin. Pe deasupra, omul mai este și un conspiraționist tembel.

Foarte grea alegerea, nu?

| mODIN a răspuns:

Sunt conservator, am viziuni de dreapta, respect religia crestina, votez Lasconi. Cum vine asta?

Georgescu nu e conservator, nu are viziuni de dreapta, nu respecta religia crestina. Georgescu imi pare un individ care s-a informat cu privire la subiectele si ideile care circula in randul clasei cele mai putin educate si informate din tara. Pe gura ii ies doar teorii ale conspiratiei (in care el personal oricum nu crede) si contradictii de toate felurile (de exemplu sustine o economie "suveranist-distributista").

Cartea lui (pe care am citit-o, spre deosebire de toti cei care se declara sustinatori) e scrisa intr-un limbaj pur populist, invoca doar frustrari si frici care exista deja in randul poporului si se declara pe sine ca fiind Mesia care ne salva de asa-zisii 'tradatori care au vandut tara', fara a explica propriu-zis cum anume intentioneaza sa faca asta.

Face apel la sentimentul religios, dar e si vinovat de niste erezii enorme care, in mod fundamental, il fac sa nu fie crestin ortodox atata timp cat le crede. "Apa este informatie" se numeste animism, e o erezie. In casa are simboluri New Age si Neopagane care se vad in interviuri, iar asta se numeste "chip cioplit". Il critica pe Y.N.Harrari ca ar fi practicant al meditatiei tibetane, dar si el o practica in viata lui personala.

Iar pe partea de politica externa, cred ca e destul de evident de ce transformarea Romaniei intr-un camp de lupta dintre Rusia si NATO nu e ceva ce ma incanta neaparat.

| angelia27 a răspuns:

Lasconi, evident.

| Xena20 a răspuns:

Neapărat Lasconi, Georgescu e un extremist, tine cu Rusia și e foarte dubios, vezi aberațiile pe care le zice

| Xena20 a răspuns:

Mare atenție că e amenințată democrația, suntem în pericol, votează neapărat Lasconi măcar ca raul mai mic

| me0w73 a răspuns:

Pai raul cel mai mic e Lasconi si mi se pare cea mai buna varianta pentru o tara libera. Sunt altii care zic,, Oh nu, nu vreau sa vad barbati si femei ce se ling pe strada" HEAR ME OUT! CASATORITI SAU NU TOT VOR EXISTA! Georgscu in schimb admira pe putin si nu stiu ce oameni ce o facut crime la modu ca o omorat evrei si asa mai departe si le facea publicitate. Calin Georgescu e fascist si sexist si he gives vibes de comunism, iar eu nu cred ca am vrea sa ne reintoarcem in vremuri grele. De asemenea motivul pentru care a devenit asa,, popular" peste noapte este deoarece si-a cumparat bots si followes pe tiktok si mai ales adolescentii si utilizatorii acestei aplicatii s au lasat pacaliti de el si l au recomandat bunicilor si parintilor.