| Petru_Bolohan_1992 a întrebat:

Buna seara si la multi ani 2018. Ma confrunt cu o problema de ceva timp si nu stiu ce as putea face de aceea am hotarat sa scriu pe forum poate cineva ma poate ajuta. Sunt din Suceava si detin un teren extravilan cu o suprafata de 8100 mp cu intrare directa din drumul national,m-am hotarat sa-mi fac o hala metalica acolo dar nu am reusit sa-mi scot autorizatie de constructie, cand am vrut sa scot certificat de urbanism domnul arhitect mi-a zis ca e greu sa obtin pentru ca zona nu e in dezvoltare si ca o sa obtin greu autorizatie de la drumul national sami construesc o banda de accelerare-deccelerare, dar nu mi-a zis nimic concret ca ar fi o lege care sami interzica aceasta operatiune. Ce ar trebui sa fac si unde sa apelez? Va multumesc

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiind teren extravilan este greu de obtinut autorizatie pentru constructie. Trebuie sa te adresezi cu o cerere primariei din comuna/orasul/municipiu de care apartine terenul.
Certificatul de urbanism si autorizatia de construire se elibereaza de primaria localitatii, in baza actelor si cu procedura prevazuta de L.50/1991, rep. in 2004, cu md. si compl. ulterioare.

| alezdani44 a răspuns:

Dupa ce obtineti autorizatia, contacti-ma!
construim hale si structuri metalice tel: 0756387831 mileniummetcons.com