Sa stii ca asa patesc si cei fara dizabilitati deci nu e doar in cazul tau. E normal ca o firma sa vada mai multi candidati si sa-l aleaga pe cel mai bun, trebuie sa ai rabdare, sa mergi la multe interviuri si pana la urma vei gasi un loc de munca.
Nu poate nimeni sa oblige un supermarket sa te angajeze, cu sau fara dizabilitati si indiferent cat te-ai saturat sa auzi "va sunam noi". Foarte rar se angajeaza pe loc, pe mine m-au sunat de la un spital dupa o saptamana desi era clar ca o sa ma angajeze fiind ca pentru 5 locuri am aplicat doar 3 oameni cu calificarile necesare.
Ce ai vrea sa faca guvernul pentru tine? Companiile au anumite scutiri de taxe daca angajeaza persoane cu dizabilitati dar altfel nu au ce sa faca sa ii forteze sa te angajeze.
Asta nu stiam, nu mai locuiesc in Romania. In Irlanda de Nord se ofera mult ajutor persoanelor cu dizabilitati - financiar si nu numai- dar la angajare singura facilitate e ca daca aplici pentru un loc de munca la stat te califici automat la interviu daca indeplinesti criteriile esentiale. Dupa ce esti angajat mai primesti niste inlesniri.
Well, insupport 100% what you sayed. Conjunctural si eu m-a lovesc de aceasta problema..la asociatie ai incercat? La ag pentru ocuparea fortei de munca? Banuiesc ca mai sunt si alte aspciatii.
La Carrefour am vazut eu 2 angajati cu dizabilitati. Cred ca si la Kaufland se poate, pe site-ul lor la cariere arata ca au locuri de munca pentru cei cu dizabilitati!