| bibi1001 a întrebat:

Sunt eleva in clasa a XI.Astazi m-am dus entuziasmata la tabelul cu bursierii de anul acesta(cu bursa de 350 lei) si ce sa vezi eram si eu trecuta pe tabel cu media mea de 9, 39..insa intre paranteze era scris:RESPINS, din cauza scaderii notei la de anul trecut(noi trebuia sa primim bursele pe media din sem al 2, cls 10. )am ramas socata...eu nota scazuta la purtare FARA SA STIU? si ca motiv scira 15 abs nemotivate, poftim? ca sa mi intelegeti uimirea am s va descriu activiatatea mea de anul trecut..singurele absente pe care le-am facut au fost din cauza ca am lipsit pentru pregatiri la concursuri nationale si olipiade,uneori lipsind din motive de sanatate,DAR NICIODATA FARA UN MOTIV RREAL, in comparatie cu alti colegi, care au media 10 la purtare,nu am deranjat ore, nu am fost atentionata cu privire la nimic(in afara ca mai intrziam la ore, cum se mai inatmpla)..si cu toate acestea, tot eu am nota scazuta la purtare..si sa zicem ca inteleg, okay am nota scazuta la purtare dibtr un anumit motiv.dar totusi DE CE NU MI A SPUS NIMENI Nimic,? dna diriginta de ce nu mi-a spus nimic, daca nu o avertizare macar sa mi fi spus cat mi-a scazut nota la purtare. daca nu mie macar parintilor la sedinta..nu intelg..chiar nu inteleg..nu gasesc explicatie pentru asta, maine urmeaza sa am dirigebtia si nu stiu cum sa abordez sitoatia.IN PUS e posibil sa nu mai primesc nici bursa de merit pentru razultate deosebite la concursuri.E dezamagiror, motivatia mi-a pierid, si ma simt neindreptatia... Oare ce e de facut? Cred ca nimic faptul e consumat.

2 răspunsuri:
| xeum a răspuns:

Taci si accepti realitatea, vei vedea ca in viata sunt nedreptati mai mari, nu ca n-ai luat tu niste amarati de bani.

| M1989 a răspuns:

Sa incerci sa nu pierzi bursa pe anul viitor. In rest nu se mai poate face nimic. Si eu am avut media scazuta la purtare si nu am putut da la politie. Mi-am rupt carnetul de note in fata dirigintei si nebuna mi-a scazut nota la purtare. Mult succes!