Probabil ai vrut sa intrebi daca judecatorul va aproba sau nu renuntarea la urmarirea penala.
De regula judecatorul aproba, mai ales la infractorii primari, care sunt bine situati in societate si infractiunea este cu pedeapsa mica.
Nu am vazut o statistica dar cred ca sunt cazuri foarte rare in care nu aproba renuntarea asa ca eu sunt de parere ca renuntarea la urmarirea penala o sa fie aprobata si cu hotararea de aprobare iti vei putea recupera permisul de conducere.
Multumesc, doamne ajuta. Sunt și la primul contact cu legea penala habar n-am cu ce se mănâncă nu e de mine, dar na se întâmplă...
Daca într-adevăr o sa îmi de-a hotărârea judecătorească prin care o să-mi iau permisul... Repet cauza: Permis suspendat!
Da, e posibil. Daca esti la prima abatere.
Dar la a doua abatere nu va mai fi la fel.
Nu îmi mai trebuie așa ceva... M-am învățat minte, am stat 1 an și 4 luni pentru 150 de metri...
Nu inteleg. Ce inseamna pentru tine 150 de metri?
Care e întrebarea. este daca o să-l îmi de-a hotărârea judecătorească prin care o sa îmi iau permisul... Repet cauza: Permis suspendat!
Depinde cat de grav a fost accidentul de ti-au suspendat permisul, fiindca noi nu stim ce ai facut tu, dar asa cum ti-a spus avocatul tau, care stie foarte bine ce ai facut si de ce esti acum in proces, sansele sunt de 75% sa se aprobe.
"Avocatul mi-a spus ca judecătorul trebuie sa aprobe renunțarea la urmărirea penala, fapt pentru care asta a solicitat și procurorul și că mi-a spus că șansele să aprobe este de 75%".
Salut intrebarea este de ce ti au suspendat permisul? Ai condus in stare de ebrietate sau nu ai acordat prioritate, ai trecut pe rosu care a fost cauza?
Am avut un mic accident, ușa dreapta lovita mașina era parcata...
Îmi va aproba judecătorul renuntarea la urmărire, dandu-mi hotărârea cu care pot sa îmi iau permisul?