| Danam977 a întrebat:

Buna seara,
Ti se poate face dosar pensal doar pe baza camerei de supraveghere dintr-un magazin? Si daca da, cum te identifica?
Adica mai exact erau 2 produse identifice, din greseala am scanat doar 1, in jur de 30 lei costa,avem decoratiuni de craciun si diferite modele si e posibil din cauza asta sa fi gresit.
Cand am iesit domnul de la securitate m-a oprit si efectiv m-a tras de geaca si impins ca pe un animal, eu am fost cooperanta si am dat bonul de la inceput. Dar m-am speriat cand a tras de mine, am inceput ss plang si de panica am lasat toata punga platita si am plecat ca imi era sa nu imi dea una.
Ce se poate intampla in cazul asta?
Multumesc frumos,

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus magazinul n-o sa faca plangere penala pentru furt, deoarece nu au nici o paguba, asa ca n-o sa ti se intample nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, ti se poate face dosar penal pentru furt, odata ce exista dovada furtului pe o camera video.
Dar daca nu au numele si actele tale nu au cum sa te dea in judecata.
In orice caz, probabil ca s-a pus poza ta pe computer la ei si nu te mai primesc in acel magazin, ca de te prind te pot identifica, oprindu-te la magazin si chemand Politia sa te duca la sediul lor.

Bag sama ca esti ditami adultul, odata ce ai masina si o sofezi, deci de ce ai furat cu buna stiinta si rapsundere de adult?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se intampla nimic ca pana la urma nu ai furat nimic.
Dar ar trebui sa te duci sa iti recuperezi cumparaturile pe care le ai platit si eventual sa faci o reclamatie agentului de paza pentru ca te a bruscat